K. Aktürkoğlu: "Çok duygusal anlar yaşadım ben de, umarım Galatasaray her sezon şampiyonluklar yaşar"

Gitmesi (yurtdisina) kendisi icin de bizim icin de en iyisi olur.

Kalırsam bende yaşarım diyor işte duygusala bağlamış az özel ilgi istiyor

1716890039973.webp

Takimin kaptani takimi motive etmesi gerekirken, surekli Kerem'i motive ettik anasini satayim. Sampiyonluk kutlamasinda bile trip atiyordu. Bu sezon cok baydi. Gitsin avrupada duzgun bir takima, kariyeri icin de iyi olur, kendisi icin de, Galatasaray icin de.

12 yabancılı düzende sağlam Türk oyuncular altından daha değerli. Kerem belki en değerli oyuncun olmayabilir ama Barış'a yüksek teklif gelir de giderse işte o zaman Kerem'e dört elle sarılmak zorunda kalırsın.

Tabii Kerem'in ve Barış'ın ne istediği, hedefleri de çok önemli.

Bunları hesaba katmadan gitsin kalsın demek çok zor. Ama bence kalması iyi olur. İyi bir Yaz dönemi geçirir yine coşturur bizleri.

Takimin kaptani takimi motive etmesi gerekirken, surekli Kerem'i motive ettik anasini satayim. Sampiyonluk kutlamasinda bile trip atiyordu. Bu sezon cok baydi. Gitsin avrupada duzgun bir takima, kariyeri icin de iyi olur, kendisi icin de, Galatasaray icin de.
Taraftar olduğunu zanneden çekmek dehlemek hoca değil oyuncu degilciler de hiç özelleştiri yok yani

Hiç sevmiyorum bu küsme olaylarini, kim olursa olsun. Yav erkek gibi çik derdini anlat ve geride birakip önüne bak.

sezonun son kısmındaki rolünü kabul etmeyebilir doğal olarak oynayacağı yere gitmek isteyebilir
inş. ilk olarak güzel bir avrupa kupası geçirir sonrasında da 2 taraf için hayırlısı neyse o olsun

Geri
Üst Alt