Böyle müziğin Allah belasını versin dediğim müzik türüdür. Bakmayın müzik türü dediğime. Müzik hariç her şey var. Bunların 14-16 yaş arası salak fanlarını twitter'da görmekten yoruldum yemin ederim.
Yemin ederim hiçbir dile ve müzik türüne ön yargım yoktur. Kaliteli olan her şeyi dinlerim. Kelimenin gerçek manasıyla her telden müzik dinlerim. Eminem, Avril Lavigne, Linkin Park, Bryan Adams, Scorpions... Hatta Lehçe, Almanca, Rusça, Fransızca şarkılar bile var playlistimde.Her türlü müzik genresine saygım var ama bir tek bunlara duymuyorum. Allah belasını versin bunu icra edenlerin de dinleyenlerin de. Dünyanın kanser kitlesi. BTS'ciler olmasa dünyanın IQ seviyesi ortalaması önemli ölçüde artar.
Gerizekalı turnusolüdür.
bunlar ne ayak la twitterda gundem olmus
Böyle bi ayak
Modum twitterda şunlara bi sövsene. Saniyesinde karşılık veriyor fanları çok zevkli, anası babası kardeşi gibi koruyorlarsınavın ıptal olmaması ıyı oldu bunlar böylelerı elenecek
Ferhat Göçer bu salaklara ne yaşatmış olabilir yav.Bunların ferhat göçerle fena davaları var. Geçen adamı spamladılar şikayet ettiler her yere )))