GSC Haber Kaan Ayhan: "Bana ve takım arkadaşlarıma yapılan eleştirilere kulak verip daha güçlü bir takım olacağız"

Bu takımın topculari özür bile dileyemiyor. Korkmayın la birşey eksilmez sizden özür dilemek de erdemdir. Yazın bu kadroya tasviye şart

en azından trip atmıyor bu da birşey.

Prag maçı-YB-Süper Kupa vs vs bir halt olmuyor eleştirilerle. Düzelmiyorsunuz üstad işte. Demek sorun başka yerlerde.

Bade Harabül Basra derler. Avrupa gitti.

fener maçında puan kaybedin de eleştiriyi o zaman görün

Ya nasıl suçu yok siz iyimisiniz derhal kadro dışı bırakılacak iki senedir bunun kırmızıları yüzünden avrupada maskara oluyoruz. Farklı maksatlarla mı yiyor acaba o kartları diye sorgulanmalı. Kimseye acımayın yoksa dahada rezil ederler sizi.

Kaanlik birsey yok 3 yildir ayni oyun ayni yanlislar kim gelirse gelsin her oyuncu bu duruma düşüyor.Hirs sahibi oyuncu hoca yer bu durumdan memnun olan hocaya sahip cikar nasil olsa az calistiriyor.
3 yıldır aynı oyun değil işte abi sezon başına bir git fener maçına bak takım oynadığı zaman oynuyor tamamen laubalilik var takımda

gözünün yaşına bakılmamalı skor 2-1di ne olursa olsun tur ortadaydı dk 50

Hadi lan ordan. İş işten geçtikten sonra aklını başına alsan ne almasan ne. Lakayıt herifler.

olan oldu artık yapacak bir şey yok. buradan sonra desteklemek lazım kaan ı, toreirayı, barışı değil takımı.

En azından net ve sağlıklı bir mesaj beyler bu. Adam eleştirilere (hatta tahminen küfür kıyamete ) cevap vermiyor , kabul ediyor. Bu da önemli benim açımdan.

Bizim öbür kaptan paşam " ne yani bırakayım mı" triplerine giriyor.

Hoca ve kendisi sadece şu cümleyi kurmaları lazımdı . "Özür diliyoruz, sorumluluk bizde, bunun İstanbul'u var unutmayın"

bu kadardı. Akıllarına bile gelmiyor olması takım içi konusunda endişe verici.

Şu açıdanda bakmak gerekiyor ki bu adam stoper sağ bek veya orta saha değil saf stoper rakibin çok diri olduğu biliniyor genç bir takım çok basit Berkan ve Kaan'ın yerlerini değiştirip maça öyle başlamalıydık Okan hoca bunu düşünemedi Kaan hocayada sallayabilirdi benim mevkim değil diye ama sorumluluk almış kaptan gibi davranmış

Kaan'ın açıklaması güzel ama sahada göreceğiz takım olarak kaybettik takım olarak kazanacağız

Pubisi war iflah olmaz. Zaten hep rotasyon topçusuymuş. Biz as oyuncu olarak oynatıyoz

Hep rotasyon topcusu nerden cikti? Adam Düsseldorfun oyuncusuyken nadir mac kaciriyordu ve as oyuncularindan biriydi . Sassuolo'da formayi kapsa, orda da zaten rotasyon oyuncusu degil, as oyuncu olurdu ve diger Avrupa'da takilan Türk topcular gibi Türkiye'ye gelmeye sicak bakmazdi diye düsünüyorum.

Bizde kapasitesi ve bizim Avrupa'da ki hedeflerimize bakarsak rotasyon oyuncusu olmasi dogru olur.

Geri
Üst Alt