Kaan Ayhan, Sassuolo'da

Kaan Ayhan : Fenerbahçe İstanbul kulübünün bir teklifi oldu ama ben teşekkürlerimi edip Avrupa’da devam etmek niyetim vardı , ondan menajerimle diğer teklifleri değerlendirme aldık.

Kaan Ayhan : Hayır, başka İstanbul kulübünün teklifi olmadı ( Galatasaray sorusuna ithafen )

( Radyospor canlı bağlantı )

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Murhan&musap ikilisi bizi ayakta uyutmus

ub.mesaji

Kaan Ayhan : Fenerbahçe İstanbul kulübünün bir teklifi oldu ama ben teşekkürlerimi edip Avrupa’da devam etmek niyetim vardı , ondan menajerimle diğer teklifleri değerlendirme aldık.

Kaan Ayhan : Hayır, başka İstanbul kulübünün teklifi olmadı ( Galatasaray sorusuna ithafen )

( Radyospor canlı bağlantı )

Kesin yasanmistir bu.

IMG_0784.webp

Birde böyle bir haber var.

Cocuk evet gelirim dedi bak bu 100% bilgi.
Yillik ücret 1.2 Mio €

Maicon Transferi iste boka sürdü.
Yönetim gercekten cok kötü.
Anlam veremiyorum, gercekten rezalet!
Pazar gününe kadar opsiyonu var. Neden kendisi yarini/ pazari beklemedi

Mert Müldür'ü bize verin ozaman şerefsizler

Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk

italya stoper için gidilebilecek en iyi yer, sassuolo'da en iyi kulüplerden biris. Kaan için çok iyi ama bizim için üzücü bir transfer. Çok büyük kazanç sağlardık her yönden

apo zamaninda nasil Buragi Mosokovanin elinden aldi ya? Aynisini yap yine

apo zamaninda nasil Buragi Mosokovanin elinden aldi ya? Aynisini yap yine

FFP yoktu, para vardı basıp alıyordu. Şimdi para olmayınca işbitiricilik devreye giriyor, o noktada da 20 yıllık yöneticilik kariyerinde oluşturduğu müthiş iletişim ve alışveriş ağı sayesinde 15 milyon euro'dan aşağı topçu göndermiyoruz.

Hani demişlerya maicon dan 1.5 milyon euro yerine 3 milyon euro gelse iş tamamdı diye..
abi kusura bakmayın da beynim basmıyor sattığın kadar al kuralı bu demek mi?
ben alırım uygun bulduğum futbolcuları atıyorum 8 milyon euro ya 3 futbolcu alırım sonra ffp ye uymak zorunda olduğum için de transfer sezonu sonuna kadar 8 milyon euro luk satış yaparım.
denklik şartı transfer dönemi için değil mi? transfer dönemi 60 günse 59 gün boyunca alırım son gün satıp denkleştiririm bu yasak mi?
Kaan Ayhan ı Abdülrahim albayrak gibi tip olarak asla Galatasaray a yakışmayan iki lafı bir araya getiremeyen donanımsız yönetici vizyonsuzluğu yüzünden kaçırdık.

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt