GSC Haber Kaan Ayhan: "Tüm Türkiye, moralimizin bozulmasını istiyor"

5 puan dediyse büyük skandal gerçekten sen ne ayaksın be adam

Bak cok sinirliyim. Hic kufur etmeyi sevmem ama vallahi agzimi bozacagim. Sen niye oynadin hala anlamadim

''Aramızın açılmasını istiyor''...

Buna takıldım. Böyle bir laf, içeride birtakım çekişmeler, gruplaşmalar filan olmadan edilmez normalde. Gurbo olması dolayısıyla Türkçeyi doğru kullanamamış olmasına veriyorum. Aksi halde ağır patlar bu takım; Allah korusun, belki de patladığı için böyle yıkık bir görüntü veriyorlar...

Bardağın öteki tarafından bakmak lazım. Dediği şu konuda haklı. Bir zamanlar feneri kimse sevmezdi. Neden? Çünkü yaptığı ahlaksizliklar vs şike derken her anadolu kulübü bilenirdi. Bizi medyadaki yapı algısı ile ötekilestirmeye çalıştıkları çok doğru. Gs kollaniyor bütün Anadolu kulüpleri ses çıkarmaya başladı lafini boşuna söylemedi macun oğlu macun. Planlari tıkır tıkır işliyor çünkü ses eden bir yönetici yok. Erden Timur gitti cirit atmaya başladılar rahatça

Tam bi semt takımı topçusu açıklaması

Olum burası Galatasaray güdülecek taraftar yok burda

Kenetlenin kenetlenin diyorsunuz sahada helva gibi dağılıyorsunuz.
Sanırım böyle giderse bugün bundan sonraki en iyi gününüz

Bunun yedek kulübesine dogru kostugunu gördügümde gol yiyecegiz dedim

Feneri kazandı saymış kepazelik. Ha onlara sezon sonuna kadar puan kaybettirmemek için ellerinden geleni yapacaklar da sen oynanmamış maçta rakibin kazanmış sayamazsın.

Açıklamaların kepazeliğine bak. Çok net bir biçimde Okan'ın gönderilip yerine disiplinli birinin getirilmesi gerekiyor geçici olarak da olsa. Takıma böyle bir şok etkisi yaratacak bir şey gerekiyor. Hatta birkaç oyuncu kadro dışı da olabilir bunun yanında.

Hocası ayrı futbolcusu ayrı bahaneleri bitmiyor. fener kazandı mı kardeşim hayırdır nerden çıktı 5 puan ?

Şunlarla Türkçe röportaj yapmayın artık ya İngilizce-Almanca ne saçmalamak istiyorlarsa söylesinler. İstisnasız hepsinin Türkçesi berbat saçma sapan laflar ediyorlar.

Evet o yüzden sattın dimi kaç tane maçı 2 senedir.

"bazı şeyleri kötü yaptık . Burda konuşmam doğru olmaz"

diye bir cümlesi de olmuş bu arada...

Aklımızla alay etmeyin

Biz Fbli değiliz

Bizi böyle açıklamalarla tavlayamazsınız

Özrünüzü dileyin topunuzu oynayın

Sende kırmızı yiyerek bizim moralimizi bozdun biz napalım şimdi?

YIllık 60-70 milyon tl alan adamlarsınız.

Bozulmasın bi zahmet

Geri
Üst Alt