Video Haber Kaan Ayhan: "Ver şunu Ahmed'ime o da sevinsin ya"

Kaan Gunay Mertens Muslera gibi karakterler bu yuzden senelerce kaliyor
Soyleme tarzi espirili yaklasmasi
Bu adamlara kimse kizmiyor hepsi sevip sayiyor takim olgusu da boyle geliyor

uzun aradan sonra büyük tartışmalardan, aptal saptal kırmızı kartlardan sonra geldi, gol atmak istemesini anlıyorum. ama iç sahada da bu abukluğu 1 kez daha tekrar ederse hiç yuhlanacağı yoksa da yuhlanır.

Yaw hayvan gibi ozgüven patlaması yaşıyor herif. Takımın starı olmasına ramak kalmış.Güçlü, hızlı, cevik atabileceğine inandı vurdu. Yapacak bişey yok olan oldu. Ozgüveni yüksekse çıkış için skorda yapacak istatistikte kasacak. O sevinsin bu sevinsin yeri değil Galatasaray.
Futbolda onemli olan tek sey takimin basarisi. Bireysel basarisi en yuksek oyuncular bunu kavrayanlardir. Rakip kim olursa olsun, skor ne olursa olsun, her zaman en dogru karari vereceksin.
Bunun gibi bir cok pozisyon oldu. Sadece Baris ozelinde soylemiyorum. Berkan'in da buna benzer pozisyonu vardi. Bu tip pozisyonlarda dogru karari vermezsek CL'de basari imkansiz.

Yaw hayvan gibi ozgüven patlaması yaşıyor herif. Takımın starı olmasına ramak kalmış.Güçlü, hızlı, cevik atabileceğine inandı vurdu. Yapacak bişey yok olan oldu. Ozgüveni yüksekse çıkış için skorda yapacak istatistikte kasacak. O sevinsin bu sevinsin yeri değil Galatasaray.
Sevgili Mustafa, sana çok samimi birşey soracağım. Maç 0 - 0, dakika 90 ve bu pozisyon yaşanıyor. Aynı düşüncede mi olurdun?

Barışı söndürmeye senin gibilerin yorumları yetmez yalnız
BAY kendi kendini sondurecek karaktere sahip oldugunu coktan gosterdi son 3 haftada. Bunu senin gibilerin gorememesi beni ilgilendirmiyo. Galatasaray'a yamuk yapan Messi olsa tanimam. Galatasaray'dan once gelmez hicbir futbolcu, teknik adam yada yonetim. Aslolan hep Galatasaray'dir.

-Kaan Ayhan: "Ver şunu Ahmed'ime o da sevinsin ya..."
-Barış Alper Yılmaz: "Görmedim görmedim"
-Kaan Ayhan: "Nasıl görmedin ya"

🔙 Kaan Ayhan, karşılaşmanın ardından Barış Alper Yılmaz'a taktik vermeyi ihmal etmedi.

he gormedin ama 85 metredeki topu istemeyi biliyorsun baris efedndi

BAY kendi kendini sondurecek karaktere sahip oldugunu coktan gosterdi son 3 haftada. Bunu senin gibilerin gorememesi beni ilgilendirmiyo. Galatasaray'a yamuk yapan Messi olsa tanimam. Galatasaray'dan once gelmez hicbir futbolcu, teknik adam yada yonetim. Aslolan hep Galatasaray'dir.
En büyük Galatasaraylı kulübe en çok faydayı verendir. Barış’a dil uzatacaksan bir daha ağzını açmaya zahmet etme .

En büyük Galatasaraylı kulübe en çok faydayı verendir. Barış’a dil uzatacaksan bir daha ağzını açmaya zahmet etme .
Galatasaray’li ile profesyonel calisan arasindaki farki bilmeden ahkam kesmek 😂 Neyse renkdas. Konu kapansin. BAY’i sevmek zorunda degilim. Istedigimide elestirme hakkina sahibim. Burasi forum. Ortada hakaret yok.

BAY bu forumda Sallai muamelesi gorup sahada sure verilmedigi ilk donemlerinde dahi, Kerem musfettesi yerine oynamali diye savunan ender kisilerdenim. Bugun durum farkli.

Galatasaray’li ile profesyonel calisan arasindaki farki bilmeden ahkam kesmek 😂 Neyse renkdas. Konu kapansin. BAY’i sevmek zorunda degilim. Istedigimide elestirme hakkina sahibim. Burasi forum. Ortada hakaret yok.

BAY bu forumda Sallai muamelesi gorup sahada sure verilmedigi ilk donemlerinde dahi, Kerem musfettesi yerine oynamali diye savunan ender kisilerdenim. Bugun durum farkli.
Barış beyni yokmuş gibi oynarken desteklediysen bu da senin hanene eksi yazar renktaş

Geri
Üst Alt