GSC Scout # Kaan Ayhan

Şu Kaan Ayhan çöpünü iyi ki de almadık yav :D 1 de 2 milyon euro maaş istemiş :D

Bu transfer döneminde çok fazla direkten döndük. Bu ve muldure 20m euro gömsek 10 sene kendimize gelemezdik.

Mohammedle birlikte bu transfer dönemi önceliğimiz olmalıdır nedense bu çocuk tam bizlik gibi geliyor çok başarılı olacağını dusunuyorum.. Geçen sefer İtalyayi tercih edip tutunamadı tam Türkiye'ye gelme vakti ama bu turnuvada sükse yaparsa avucumuzu yalama ihtimalimiz de yüksek .

!!!

Ben bu herifi hiç sevmem normalde hangi akla hizmet gelsin demişim demek ki transfersizlik başıma vurmus bir dönem bu yaz da zerre istemiyordum hele Abdülkerim alındıktan sonra tamamen saçmalık olurdu..

Bugün takım kötü marcao da olsa kötü görülecekti sahada .

Bu transfer döneminde çok fazla direkten döndük. Bu ve muldure 20m euro gömsek 10 sene kendimize gelemezdik.

Allah korumuş ben mert mulduru istiyordum da herif ağır sakatlık geçirdi bir de bahsedilen paralar yüksekti 8 asla verilmezdi merte.. herşeyi geçtim boey gibi bir adamı kazanamazdık

Yabanci siniri gelecek sene kalkmayacaksa, ya ocak ayinda opsiyonlu (sakatlikdan dönmüs olur, ama ocak ayinda ligleri devam ediyor diye hic mac yapmaz) yada sezon sonu tek senesi kaliyor diye Mert Müldürü yine almaya calisiriz.

Allah korumuş ben mert mulduru istiyordum da herif ağır sakatlık geçirdi bir de bahsedilen paralar yüksekti 8 asla verilmezdi merte.. herşeyi geçtim boey gibi bir adamı kazanamazdık
Baktığında cok sacma isler yaptık ve daha fazlasını da yapacaktık da neyse. En azindan bu iki kazıktan kurtulduk.

Geri
Üst Alt