GSC Haber Kaan Ayhan'ın Sözleşmesi 2028 Yılına Kadar Uzatıldı

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Kaan Ayhan'ın sözleşmesi 2027 yılına kadar uzatıldı.

1000069253.webp

edit: 2028

1749584161454.webp

Çevirisi tam olarak şudur; ben Okan Buruk olarak Galatasaray'a yakışan sağ beki bir türlü bulamadım, o yüzden Kaan kalsın.

Yerli ve milli futbolcu candır. Bizden çıktığı an bjk kapar onlara da ilaç olurdu.

Ben seviyorum yararlı oyuncu 2 sezon bizi avrupada elettirdi ama olsun :D

2 senedir avrupadan elenmemize sebebiyet verdi ama onları çıkar çok iyi performans veriyor. birden fazla yerde oynatabilmemiz iyi. doğru karar olmuş.

2 senedir avrupadan elenmemize sebebiyet verdi ama onları çıkar çok iyi performans veriyor. birden fazla yerde oynatabilmemiz iyi. doğru karar olmuş.
Ağa sen jer yeri boş bırakırsan bu herif hata yapar gayet normal. Okadar geniş alan bırakırsan bu oyuncular kötü gozukur

Ben sözleşmemizin bittiğini bile bilmiyordum. Böyle bir adamı bulup yedek oturmaya ikna edeceksin, her oynadığında da bu kadar katkı alacaksın. Bir zahmet uzatalım.

Yunus’un sözleşmesi ne zaman uzatılacak 11 milyon serbest kalma maddesi olduğu söyleniyor

kaan,barış,torreira ve abdülkerim ile geçen sene tören yapılmıştı sözleşme uzatmaya dair..sanırım o sözleşmeler yeni giriyor tff nin sistemine.

Torreira gibi geçen sene imzalanan sözleşme işte. Kaan kadroda olması gereken oyuncu. Bardakçı'nın da girer yakında.

Geri
Üst Alt