Kaan Baysal Galatasaray'da

Ahmet KOLKOPARAN

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Kaan Baysal Galatasaray'da

foto%C4%9Fraf-2-577x330.jpg

07 Temmuz 2014

PSV Eindhoven’ın genç oyuncusu Kaan Baysal’ın sözleşmesi 2013-14 sezonunun sona ermesiyle bitmiş ve oyuncuya İtalya’dan AS Roma, İspanya’dan Sevilla, Türkiye’den Fenerbahçe, Beşiktaş, Bursaspor ve Galatasaray talip olmuştu. Kulübü ise bu tekliflerin üzerine sözleşme imzalamak istemiş ancak Kaan, “Artık A takımda oynamak, profesyonel olmak istiyorum.” cevabını vermişti. Bunun üzerine oyuncunun menajerlik şirketi MoonStar, oyuncuya gelen teklifleri Kaan’a iletti. Kaan da idolü Wesley Sneijder’in formasını giydiği ve doğduğundan beri desteklediği Galatasaray’ın teklifine sıcak bakınca girişimler hızlandırıldı. Galatasaray şef scout’u Emre Utkucan ve ekibi tarafından izlenen Kaan Baysal için anlaşma sağlandığı 22 Haziran tarihinde oyuncunun menajeri Sercan Çelik tarafından açıklandı.

7 Temmuz 2014 günü saat 15:00′de İstanbul’a gelen Kaan, saat 18:00′de Galatasaray ile profesyonel sözleşme imzaladı. Oyuncu transferinin ardından, Çok heyecanlı olduğunu ve taraftarın kendisini desteklemesini istediğini belirtirken, Sneijder’den çok şey öğreneceğini ve formayı o’ndan kapmaya çalışacağını söyledi. Kaan Baysal’ın menajeri ise oyuncunun kesinlikle A Takım ile çalışacağını altyapı ile antrenmanlara çıkmasının söz konusu olmadığını sezon içinde gerektiği takdirde U-21 takımı ile bazı maçlara çıkabileceğini ifade etti. Kaan Baysal’ın transfer için kulübüne yaklaşık 220.000 Euro yetiştirme bedeli ödenecek.

Kaynak; Cimbom Statistic

Kaan Baysal Galatasaray'da - Panenkaspor

A takım için yeterli mi peki ? Menajeri kesinlikle A takım'da falan oynayacak diyor da ?

Insallah cok calisir ve kalici olur..

Bu yaşta Türkiye'ye gelen genç oyunculara acımaya başladım

Benim burada oturuyordu, soyle deyim, yetenekli oyuncu, ama henuz 'tamam' degil, yani A takimda kendisine yer bulamaz, zaten o yuzdende Psv den ayrildi, bence ya bu sezon Paf takimda oynar yada kiralik verilir, A takimda fazla sure bulacagini zannetmiyorum..

Br9992lIQAAAwM9.jpg

Galatasaray Stats @CimbomStatistic · 14 dk.

BİLGİ | Menajerler Kaan Baysal'a AS Roma'dan da teklif geldiğini ancak oyuncunun Galatasaray'ı tercih ettiğini belirtti.

BİLGİ | Kaan Baysal transferi yarın kulübün resmi yayın organlarından açıklanacak ve Kaan GSTV'ye özel bir röportaj verecek.

5 yıllık sözleşme imzalamış, hayırlı olsun.

Benim burada oturuyordu, soyle deyim, yetenekli oyuncu, ama henuz 'tamam' degil, yani A takimda kendisine yer bulamaz, zaten o yuzdende Psv den ayrildi, bence ya bu sezon Paf takimda oynar yada kiralik verilir, A takimda fazla sure bulacagini zannetmiyorum..

Kiralanır muhtemelen

Kaleci değildir umarım

Sorması ayıp mevkisi falan nedir bilen arkadaşlar anlatabilir mi ?

WyScout tarafından kendi yaş grubunun "Altın 11" inde yer almış.

Romanin teklifi reddetmis diyorlar, hayirli olsun. 2-3 Yil sonra iyi bir alternatif olabillir.

Bu arada ortasahanın ortasında oynuyormuş.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=TGqCx7cWV_U[/media]

yuh lan ben 21 yasinda falan sandim 18mis hemde ocakli

Geri
Üst Alt