Kaan Baysal,Ontivero ve Endoğan Kiralanacak!

Sergen Zeren

Astrolog & Transfer Aşığı
Büyük Üstad
galatasarayin_yeni_teknik_adami_cesare_prandelli_galatasaray_italyan_teknik_adamla_anlasti_h309407.jpg

Galatasaray teknik direktörü Cesare Prandelli, kaptan Sabri Sarıoğlu'nun da aralarında bulunduğu 10 oyuncuyu Avusturya kampına götürmeyecek.

Yeni sezon için kadro yapılanmasına başlayan sarı kırmızılı ekipte Sabri, Gökhan, Eboue, Engin, Dany, Ontivero, Kaan Baysal, Sercan, Yiğit, Endoğan Adili Avusturya kampına götürülmeyecek. Bu oyunculardan bazıları ile yollar ayrılacak, bazı isimler ise kiraya verilecek.

Ontivero, Endoğan ve Kaan Baysal'a gelecek tekliflere göre kiralık göndermeyi planlayan sarı kırmızılı ekip, geri kalan isimlerle önümüzdeki sezon yola devam etmeyecek.

Teknik direktor Prandelli özellikle stoper ve sağ bek mevkine transfer isterken forvet konusunda da sarı kırmızılı yönetimden talepte bulundu.

Galatasaray'da takımdan ayrılan kaleciler Ufuk Ceylan ve Aykut Erçetin'in yerine de yerli bir kaleci için girişimler sürüyor.

Prandelli neşteri vurdu! - NTVSpor.net

Kiralık giderse, Ontivero'yu özellikle takip edeceğim.

geçtiğimiz yıl devre arası transferlerimiz tam bir fiyasko.sağol mancini geçen senemizi mahfettin yetmedi bu senemizi de mahfettin.

ontyi bir ispanyol takımına kiralayabilirsek iyi olur. Hem gelişim hem de pazarlama açısından.

Parandelli ilk icraatını patlattı. Umarım kararları her zaman doğru yönde olur.

Lucas yurtdisina gitmeli. Ne kadar yetenekliyse o kadarda disiplinsiz. Pro olmayi ögrenirse önemli bir oyuncu olacak.

lütfen ptt 1.lig'e oyuncu kiralamayalım orda oynicaklarına gelsin bizim halı sahalarda oynasınlar.

Umarım 3 oyuncuyuda yurt dışına kiralarız ,

Lucas ispanyaya , Kaan Almanyaya , Endoğan da belçika-almanya-hollanda-isviçredeki takımlardan birine .

al kirala olmadı geri gel satmaya çalış hadi bakalım kaan şöyle böyle dedik hemen kiraya

Lucas dan hiçbir şey olmayacağını adım gibi biliyorum .

Büyük bir kazık bize

Lucas Ontivero'nun gelişeceğini sanmıyorum , 4 Mn € civarı teklifler gelmişken İtalyan kulüplerden biran önce elden çıkarmalıyız diye düşünüyorum.

ulen o değilde gidenlerde tam isabet transfer istediği bölgelerde tam isabet :D :D yabancı diye bu adamı istemiyordum ama geldiği ilk adımları %100 doğru inanılmaz işler yapacak gibi :D

Eger Dogruysa Hoca Gercekten iyi hoca.Elimizdeki les topcular

-Endogan

-Ontivero

-Kaan Baysal

Bunlar kesinlikle kiraya gitmeli Cunku patlama yapabilen oyuncular.Gerisini yolla gitsin.Bizdeşöyle Hoca istiyoruz tam dilimizden anlayan birisi :)

Lucas parlarsa bile 25inden sonra parlar biz göremeyiz 4 veriyorlarsa satalım

Hesap Makinesi

Geri
Üst Alt