Kaç Dakika Sürüyor?

Şerafettin KOÇ

Melisanın Babası
Berlin Panteri
Sabahları yataktan kalkmanız kaç dakika sürüyor? Snooze yapan var mı? Ben 3 defa snoozluyorum.

Sağlamsa Lassa

Hafta içi saat çaldığı an 3 dakikada üstümü değiştirmiş oluyorum. Günün en leş 3 dakikası..

Sesi ilk duyduğum an...

Öteki türlü hem uyku haram oluyor hem de gün.

Gerçi 10:30 da kalktığım için gün zaten bitiyor.

Başlığı okuduğumda çok farklı şeyler düşündüm. İçeriği görünce hayal kırıklığı oldu.

6'ya kuruyorum 8.30 civarı kalkıyorum, çok çare aradım bu sorunu çözmek için ama olmadı bir türlü çözemedim, mesela telefonun alarmını kurup çok tuhaf yerlere koyuyorum kolay ulaşılmayacak yerlere, sözde telefonu alıp alarmını kapatıncaya kadar uyanacam ama nafile olduğu gibi geri yatıyorum, uzun lafın kısası 2 saati buluyor kalkmam.

15 dakika falan zor kalkıyorum.Uyanıp forumu kontrol ediyorum,facebook oyun falan derken en az 15 dakika daha yatakta kalıyorum.

15 dakikada kalkiyorum.Bazen uyuyup gec kaldigim da oluyor.

Normal çalar saati odamın öbür köşesine koyuyorum. Bu saat ilk çalan saat. Yani susması için kalkıp gitmem lazım yanına. Bunu yaptıktan sonra biraz kendime gelmiş oluyorum ama uykuluyum.

Geri yatağa gidiyorum ve 15 dakika yatıyorum telefon çalana kadar. Bu 15 dakika acayip tatlı geliyor insana.

Sonra telefon çalınca kalk Can kalk. Yani 15 dakika sürüyor.

I am the one who knocks!

benim kafa şak ayakta oluyor alarm çalınca

Geri
Üst Alt