Kaç Yıldır Menajerlik Oyunları Oynuyorsunuz?

Töre Dirik

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Kendi adıma söylemem gerekirse 12 yaşımdan beri oynarım. Yani 2003 yılına tekabül ediyor :D Sektirmeden, aksatmadan 11 yıldır oynuyorum her serisini.

Championship Manager 2003-2004 ile açılışı yapmıştım. Ardından Sigames ve Eidos'un ayrılmasıyla beraber Football Manager serisi başladı ve Football Manager 2005'den devam ettim ta ki Football Manager 2014 e kadar.

Ya siz ?

Bununnla başlamıştım geçen seneye kadar sürekli oynardım artık sıkıcı gelmeye başladı

cm41midd.jpg

Hiç oynamadım, bu oyunları fazla oynamanın bünyeye zararlı etkilerini transfer nöbetinde görüyorum.Başlamayı da düşünmüyorum. İyi oyunlar.

Hiç oynamadım.Fifa,Pes falan oynuyorum.

14 yıldır.

Chiotis-javier zanetti-georgitos-taribo west-kevin hofland-tymoshchuk-riquelme-Van bommel-ronaldinho-claudio pizarro-Shevchenko unutamadığım 2000-01 sezonunda kurup 11 sene hiç değiştirmeden kupaları topladığım kadrodur. Cm oynardık o dönem ve bu elemanlarınçoğu 20-21 yaşındaydı çoğuda süperstar oldu. Hey gidi hey

5-6 senedir oynuyom fm2012 oynuyorum 3 senedir 13 le 14 ü görmedim daha 2012 den farklı ne var oyuncular dışında? 14 e geçmelimiyim sizce?

Hesap Makinesi

1 defa oynadım. Sarmadı.:)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla oynamayanları bilemem ama şu an bile bir yandan Fransa - Ekvador maçına bakıp bir yandan muazzam kariyerime devam ediyorum :D

Eskisinden sıkıldım, yeni kariyer açtım. Galatasaray ile ilk sezonumda Şampiyonlar Liginde yarı finaldeyim. Rakibim Real Madrid. Yolun sonu :D Bir FM sitesinde de paylaşıyorum zaten kariyeri anlık olarak.

cm 00-01 den beri

sanırım Türkiye ligi yoktu sonraki sezon gelmişti.

en unutamadığım cm4 tu. ruyalarıma kadar giriyordu P.Viera ile bond çantaları ıle az transfer görüşmeleri yapmadım.

sonra baktım balatalar eriyor ıyıce, uzaklasmaya çalıssamda 03-04 geldi o da çok iyidi.

fm onlar kadar tat vermedi hiç bir zaman.

1 defa oynadım. Sarmadı.:)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlk oynayışta zaten sarmıyor. Daha ilk oynamada saranı görmedim. Sebebi sanırım aşırı detaylı olması. Biz başladığımızda bu kadar teferruat yoktu. Ondan kolay geldi sanırım ilk adımı atmak.

CM 2006 ile başlamıştım, FM 2010 efsaneydi benim için. Red Bull Salzburg, Celtic, Dortmund, Liverpool, Manchester City, Genoa (Hegemonya kurmuşlardı İtalya'da).. Brezilya - Arjantin - İtalya - Fransa - İngiltere Mili Takımları.. 2027/28 sezonuydu galba hep regenler ile oynuyordum, yeni yetenekler keşfetmek güzeldi. Kazanılacak tüm kupaları toplamıştım. Bu yeni çıkan oyunlar sarmadı beni, 2011-2012-2013 hep 10 oynadım. Bıraktım sonra..

2006 - 2013 diyebiliriz.

Cm 01-02 yada 02-03 ile başlamıştim .10 seneyi geçmiş..larson geldi aklıma bi de romario

@twtmel

5-6 senedir oynuyom fm2012 oynuyorum 3 senedir 13 le 14 ü görmedim daha 2012 den farklı ne var oyuncular dışında? 14 e geçmelimiyim sizce?

Hesap Makinesi

Fm 13 çok güzel bence fark edersin ama 14 te fazla değişiklik. Yok hatta genç potsnsiyelli oyunculara 2014 te fahiş para istiyorlar. Bordeaux'ya 200 pot oyuncu için 40 m verdim 18 yaşında elemana .. ama 3 sene sonra sadece samp liginde

25 gol atarak rekor kırdı ..

@twtmel

toledo,rancatto,cerci,de la cuesta,adu,kaleci tsigalko,forvet tsigalko,todorov cm serisinin en efsaneleriydi yaş aralığı 16 ve 22 arası falan değişiyor

brezilya dan maldonado :D athirson mourinho rubinho gibi ucuz ama cl kupası getirecek oyuncular da vardı

tevez yenı yenı cıkıyordu maxi lopez deli fişekti

Temur Altunhan der kaçarım.

Hiç oynamadım, bu oyunları fazla oynamanın bünyeye zararlı etkilerini transfer nöbetinde görüyorum.Başlamayı da düşünmüyorum. İyi oyunlar.

FM'i gerçek futbol ile bir görmek. FM'de iyi olan oyuncuyu transfer için önermek. Hiç canlı izlenilmeyen bir futbolcunun iyi veya kötü olduğunu FM'e göre belirlemek gibi.

Geri
Üst Alt