Kaç Yıldır Menajerlik Oyunları Oynuyorsunuz?

Cm 97-98 ile başlayıp 2003-2004 ile bıraktım sarmadı daha sonra 2001-2002 en iyisi bence.

FM'i gerçek futbol ile bir görmek. FM'de iyi olan oyuncuyu transfer için önermek. Hiç canlı izlenilmeyen bir futbolcunun iyi veya kötü olduğunu FM'e göre belirlemek gibi.

Carlos Tevez

Sergio Agüero

Marcelo

Andres Guardado

Guillermo Ochoa

Freddy Adu

Şu an bir çırpıda aklıma gelenler bunlar. Kimse bilmezken menajerlik oyunlarının yıldızıydı bu adamlar. Misal Hajrovic, uzaktan şutlarda etkili bir oyuncudur, FM de uzaktan şut özelliği 20 üzerinden 17. Yahut Bruma hızıyla öne çıkan bir genç. Oyunda hızı 17. Caner Erkin'in ortaları etkilidir, Orta yapma özelliği oyunda 18.

Kısacası bu adamlar kafalarından uydurmuyorlar çünkü özellikleri. Misal sen Kolombiya'daki bir futbolcuyu hiç bilmezken, bu oyuna Kolombiyalı futbolcularla ilgili verileri, bizzat Kolombiya da oyun için veri toplayan araştırma ekibi yolluyor verileri.

Cm 02-03 ile baslamıstım.07'de felan bıraktım.Evandro Roncatto vardı.Hey gidi hey.

22 yaşındayım. 10 yaşımda CM 01/02 ile başlayan serüvenim FM 2013'e kadar her sene çıkan oyunları alıp oynayarak süregeldi.

FM 2014 de var elimde ancak 2013'ü çok benimsedim. 2014'ün arayüzü hoşuma gitmedi o yüzden 13 oynuyorum hali hazırda.

Carlos Tevez

Sergio Agüero

Marcelo

Andres Guardado

Guillermo Ochoa

Freddy Adu

Şu an bir çırpıda aklıma gelenler bunlar. Kimse bilmezken menajerlik oyunlarının yıldızıydı bu adamlar. Misal Hajrovic, uzaktan şutlarda etkili bir oyuncudur, FM de uzaktan şut özelliği 20 üzerinden 17. Yahut Bruma hızıyla öne çıkan bir genç. Oyunda hızı 17. Caner Erkin'in ortaları etkilidir, Orta yapma özelliği oyunda 18.

Kısacası bu adamlar kafalarından uydurmuyorlar çünkü özellikleri. Misal sen Kolombiya'daki bir futbolcuyu hiç bilmezken, bu oyuna Kolombiyalı futbolcularla ilgili verileri, bizzat Kolombiya da oyun için veri toplayan araştırma ekibi yolluyor verileri.

Ben FM'in yalan yanlış bilgiler toplayıp uydurma profiller yaptığını mı söyledim? Hayır. Sadece bazılarının herşeyi FM'e göre yorumladığını ve bunuda bayağı abarttığını söylemek istedim. FM'de iyi bildikleri oyuncuyu sahada görünce tanımazlar.

Cm oynamışlığım var 01-02 03-04 hatırladığım kadarıyla genelde Juventus alırdım hemen Tevez'i transfer edip Miccoli ile oynatırdım

FM ve CM hiç oynamadım ama gördüğüm kadarıyla oynayanlar akıllı tipler.

Ilk oynadigim menajerlik oyunu "Anstoss 3" di.

Oyunda sike bile yapabiliyordun :asd:

cm 01 ıle basladım bu oyuna ılk hagı fılan vardı :) cok kucuktum hıc bısey yapamayıp bırakmıstım oyunu 2004 ıle gerı donup hala da her serısını oynuyorum...futbol anlamında en basarılı oyun denılebılır daha kımsenın adını bıle bılmedıgı cogu oyuncuyu wonderkıd olarak tanımlayıp suan yıldız olanlar var tutmayanlarda var tabı ama genel olarak basarılılar

Cm 03-04

Yalovaliyim Temur Altunhan da o zaman Yalovaspor'da oynuyordu alirdim Yalovaspor'u yardirirdim :)

Cm 03-04 efsanedir hala oynarim

GT-I5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

8 yaşındaydım. Dayım oynarken görmüştüm, öğretti bana deneye deneye oynuyordum. 12 sene olmuş dile kolay. CM 01-02'ydi hatta.

cm 04 ile basladim fm 14e kadar oynadim

o kadar oynadim ve sunu soyleyebilirimki gercek futbol ile o sanal dunya arasinda cok fazlaca fark var. futbolu oraya gore yorumlamamak gerek

cm 04 ile basladim fm 14e kadar oynadim

o kadar oynadim ve sunu soyleyebilirimki gercek futbol ile o sanal dunya arasinda cok fazlaca fark var. futbolu oraya gore yorumlamamak gerek

Tamamda kac yildir dio soruyu mu anlamadin acaba yani 1 ayda da hepsini oynayabilirsin

Tamamda kac yildir dio soruyu mu anlamadin acaba yani 1 ayda da hepsini oynayabilirsin

Kardeş bu Call Of Duty gibi Battlefield gibi başlayıp bitirilen bir oyun değil. Başladığın zaman 1 yıl oynarsın zaten aynı seriyi. Kastettiği şey açık. 2003-2004 yıllarında başladım, hala oynuyorum diyor.

Kardeş bu Call Of Duty gibi Battlefield gibi başlayıp bitirilen bir oyun değil. Başladığın zaman 1 yıl oynarsın zaten aynı seriyi. Kastettiği şey açık. 2003-2004 yıllarında başladım, hala oynuyorum diyor.

Kardesim oyundaki zamanla gercek hayattakini paralel olarak mi goturuyorsun? Ben 1 gunde 2 sezon bitirdigim oluyordu tatile cikmadan oyunu hakkini vererek. Lutfen bos mesajlarla zaman calmayin

Vallaha ben cm 03-04 fm 2005 2006 2007 2008 2010 ve 2012 yi oynadım sonraki oyunlar sarmadı bıraktım eskisi kadar da zevk vermiyor artık. Eski fmler daha hızlı ilerliyordu oyunları biraz yavaşlatmışlar sanki günler aylar geçmek bilmiyordu :)

Geri
Üst Alt