- 15 Aralık 2011
- 17.828
- 6.915
- 1.373
Cm 97-98 ile başlayıp 2003-2004 ile bıraktım sarmadı daha sonra 2001-2002 en iyisi bence.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
FM'i gerçek futbol ile bir görmek. FM'de iyi olan oyuncuyu transfer için önermek. Hiç canlı izlenilmeyen bir futbolcunun iyi veya kötü olduğunu FM'e göre belirlemek gibi.
Carlos Tevez
Sergio Agüero
Marcelo
Andres Guardado
Guillermo Ochoa
Freddy Adu
Şu an bir çırpıda aklıma gelenler bunlar. Kimse bilmezken menajerlik oyunlarının yıldızıydı bu adamlar. Misal Hajrovic, uzaktan şutlarda etkili bir oyuncudur, FM de uzaktan şut özelliği 20 üzerinden 17. Yahut Bruma hızıyla öne çıkan bir genç. Oyunda hızı 17. Caner Erkin'in ortaları etkilidir, Orta yapma özelliği oyunda 18.
Kısacası bu adamlar kafalarından uydurmuyorlar çünkü özellikleri. Misal sen Kolombiya'daki bir futbolcuyu hiç bilmezken, bu oyuna Kolombiyalı futbolcularla ilgili verileri, bizzat Kolombiya da oyun için veri toplayan araştırma ekibi yolluyor verileri.
cm 04 ile basladim fm 14e kadar oynadim
o kadar oynadim ve sunu soyleyebilirimki gercek futbol ile o sanal dunya arasinda cok fazlaca fark var. futbolu oraya gore yorumlamamak gerek
Tamamda kac yildir dio soruyu mu anlamadin acaba yani 1 ayda da hepsini oynayabilirsin
Kardeş bu Call Of Duty gibi Battlefield gibi başlayıp bitirilen bir oyun değil. Başladığın zaman 1 yıl oynarsın zaten aynı seriyi. Kastettiği şey açık. 2003-2004 yıllarında başladım, hala oynuyorum diyor.
Tamamda kac yildir dio soruyu mu anlamadin acaba yani 1 ayda da hepsini oynayabilirsin