Kaç Yıldır Menajerlik Oyunları Oynuyorsunuz?

CM 97/98 ile başlamıştım. 16 sene geçmiş lan

2000 senesindeki psv süperdi. Kevin hofland, wilfried bouma, theo lucious, lamey, Van bommel, mateja kezman, ruud Van nistelrooy gibi süper yetenekler vardı. Sonraki sene pace technique ve accelarationu 20 olan robben diye bir eleman gelmişti ki arkadaş şu an dünya kupasında ortalığın anasını ağlatmakta :) cm gerçekten birçok yıldızı daha kimse tanımıyorken keşfedip insanlara sunmuştu. Cr ronaldo daha manuda bile değilken kimse elemanı iplemezken ben Arsenal'e alıp 80 milyon dolara Barça'ya satmıştım. Ama oyunda o dönem mental özellikleri çok zayıftı reelde de alex ferguson olmasa fazla gelişmezdi.

cm 02-03 ile basladım en son fm 2013'ü oynadım, sonrasında bıraktım.

en keyif aldıgın cm 02-03 ile fm 2006'ydı..

Cm 3-4 ile başlamıştım ama çıktıktan 1-2 yıl sonra herhalde

Fm 14 pek beklentilerimi karşılayamadı ama hala oynuyorum ölene kadar oynarım herhalde :D

96-97 miydi 97-98 miydi tam hatirlamiyorum. Inter i seciyordum hep Ronaldo-Zamorano ikilisinden dolayi

-Tapatalk-

Hakkaten 2000 de transfer olmuş. Ben niye öyle hatırlıyorum yav?

Bu arada CM den ziyade USS98 seviyordum ben, reklam anlaşmaları, stad inşaatı, stadın etrafına mağaza açmak, şike yapmak falan da vardı onda.

-Tapatalk-

256px-Fm2005cover.jpg

FM 2005'den bu yana takipçisi oldum. Her sene muhakkak indirip oynarım. Her sürümü muhakkak denerim.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Menajerlik oyunlarına arkadaşlarımın 97/98 sezonuna ilişkin olumlu referansları sonucunda CM 3 ile başladım. Haliyle FM de dahil olmak üzere bütün seriler elimizden geçti. Her ne kadar 00/01 sezonu efsane olarak adlandırılsa da şahsen benim CM serisinde en çok keyif aldığım sezon 99/00 oldu. Arkadaşlarla bir araya gelip saatlerce Serie-A oynardık. Bununla birlikte en efsanevi save dosyalarım Hull City, Exeter ve Palermo ile 03/04 sezonunda olmuştu.

Bu zaman zarfında Ultimate Soccer Manager, Premier League Manager, Celtic Football Coach ve ismi şimdi aklıma gelmeyen sayısız efsanevi menajerlik oyununu da oynamış bulunduk. Futbol oyunlarına ise Fifa International Soccer 1994 ile başladığımı söylemeliyim. O zamanlar PC ile henüz tanışma şansımız olmamıştı. Bu serüvende Sensible Soccer ayrı bir yere sahip.

Kardesim oyundaki zamanla gercek hayattakini paralel olarak mi goturuyorsun? Ben 1 gunde 2 sezon bitirdigim oluyordu tatile cikmadan oyunu hakkini vererek. Lutfen bos mesajlarla zaman calmayin

Blemem tabi. Tarz meselesi. Hiçbir kariyerim 20-25 sezonun altına inmediği için... Ve bu şekilde minimum 3 kariyer yaptığını düşünürsen, 1 yıl boyunca aynı oyunu oynamak doğal.

00/01 serisi ile baslamistim bende bu oyunlara. O gün bugündür oynarim, bu surecte 13-14 oyun cikmissa en az 10 tanesi elimden gecmistir. Bu seneki oyunda nedense bir turlu çalıştıracak takim bulamiyorum. Ama bana göre her sene ufak ufak ta olsa gelişerek geldi su anki haline. Guncel oyunlari oynamayi seviyorum en cok, fm14 ciktiginda 13 oynamak istemiyorum. Kadrolar en son sezonki halinde olmadigi surece oyuna giresim gelmiyor.

2004 Fifa Manager oynamistim. Ilk sezon hep cok zevkli geciyor, ama ikinci sezon'dan ihtibaren biraz sikmaya basliyor niyese. Bazen nostalji duygulara kapilip yeniden bilgisayara yükleyip oynuyorum. Gerci son kez ne zaman oynadim onu bile hatirlamiyorum.

Yoksa cep'te Top Eleven oynuyorum 24 gündür. Ilk sezon'um, takim'in adi Galatasaray SK, ve 2. siradayim. Son 2 mac ve liderligi salakca elin fransizina verdim malesef. Bütün taraftarlarim'dan burdan özür diliyorum.

69730-ChampionshipManagerItalia.jpg

Bu oyunla baslayip 2004'e kadar oynadim. Simdi oynamasam da internetten yeniliklere bakarim hala.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt