Kaç Yıldır Menajerlik Oyunları Oynuyorsunuz?

fm 2007 le başladım.Eskiden sevmezdim fm yi bir alıştım bir daha bırakamadım.:D

13 yıldır felan oynuyorum. Cm 01-02 ile başlamıştım. Eski oyunların zevki başka. Yeni fm-cm serilerinde nedense eski tadı alamıyorum.

13 -14 yıldır oynuyorum. İlk oyunum Cm01-02 idi. Şansıma gelmiş geçmiş en büyük efsane sezonla başlamışım. Yaşlandık hala oynuyoruz. Tadı başka bu oyunun.

CM 03/04 ile başlamıştım ama o pek sayılmaz, deneme yanılma ile bir şeyler yapıyordum. FM 2005 ile ciddi süreler aldı hayatımda.

Efsane Cm 03-04 le basladım. En cok keyif aldığım seneydi. Fm 14 e kadar sanırım sadece fm 2006 yi oynamadım

Tapatalk

Beyler efsane 01-02'dir. Bu işin tüm üstadlarına sorabilirsiniz. Cm 01-02 çağ atlatan bir oyundur. Bugün hala updateleri ile oynayanlar vardır. Efsane Roma takımı vardır ve herşeyden öte Reyes'in adını kimse bilmezken 16-17 yaşında Sevilla B takımından PSV'ye transfer ettiğim oyundur. Taribo West unutulmaz, Kevin Hofland unutulmaz. Tsigalko unutulmaz:)

cm 01-02 biraz oynamıştım ama o zaman yaşım ufak olduğu için pek kavrayamamıştım oyunu yine de keyifliydi :)
Football Manager 2005'den beri ise her sene ara vermeden belli bir süre muhakkak oynadım.

Cm 03/04 mariano Gonzalez sağ kanatta efsaneydi. Solda Krasen Trifonovu oynatırdım ama psikopattı biraz , topu 20 metre önüne atıp sonra koşardı. Bazen yakalayamadığı olurdu:)

Tsigalko ile başladık... :) Robben'in Groningen'de oynadığını gördük, Kaka'yı Brezilya'dan almaya çalıştık. Agohawa ve Okoronkwo ile Shaktar'ı tanıdık. Joe Cole' u West Ham'dan aldık... :)

Cm 03-04 ile basladım, Fm 2013'ten sonra sıktı ve bıraktım. Tabi eski versiyonları zaman buldugumda oynarım.

Tsigalko ile başladık... :) Robben'in Groningen'de oynadığını gördük, Kaka'yı Brezilya'dan almaya çalıştık. Agohawa ve Okoronkwo ile Shaktar'ı tanıdık. Joe Cole' u West Ham'dan aldık... :)
Andre Sigborson , Sharbel Touma , İshizaki , Florin Petre ve Asper'i es geçmek olmaz :D

cm italy 95 ile tanışmıştım ,
bir HD disketin yarısını bile doldurmuyordu yani 1 DD disketlik oyun :D
o gün bugündür hastayım , kaç yaşına geldim ısrarla vazgeçemiyorum ;)

Geri
Üst Alt