Muhammet Nazım
Parçalı Üye
- 23 Aralık 2008
- 2.701
- 175
- 313
Evandro Roncatto ' yu alan var miydi?
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Toledo'yu da sağa kodun mu tamamdır kanatlar

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evandro Roncatto ' yu alan var miydi?
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Andre Sigborson , Sharbel Touma , İshizaki , Florin Petre ve Asper'i es geçmek olmaz![]()
99/00 sezonu diye hatırlıyorum Kallström Djurgardens'den 45-50 k gibi bir rakama alınabiliyordu 2 maksimum 3 sezonda fiyatı 20 milyonu buluyordu.Ayrıca Kim Kallström, Sidney Govou, Isakson, Cech gibi oyuncuların Fransa ligine renk kattığı yıllardır o yıllar.
Ama oyunda hep bir Roma gerçeği vardı. Bir de Montella.
cm 03/04'te alıyoduk hocam djurgarden'dan ,99/00 sezonu diye hatırlıyorum Kallström Djurgardens'den 45-50 k gibi bir rakama alınabiliyordu 2 maksimum 3 sezonda fiyatı 20 milyonu buluyordu.
hackende olabilir çok net hatırlamıyorum sonuçta 14-15 sene öncesicm 03/04'te alıyoduk hocam djurgarden'dan ,
Premier Manager 97 den beri oynuyorum
Fowler Giggs No9 oyunun en iyi oyuncularıydı
oyuncunun aklını çelmek için ev araba falan veriyoduk ya premier manager 97 deStan Collymore tek başına liverpool'u şampiyon yapmaya yetiyordu ,
birde Matthew Le Tissier hiç bir yere transfer olmuyordu sırf oynatablmek için Southampton ile kariyer açıyordum![]()
aynen çok sene olmuş ama nedense cm 01/02, fm 03/04 bana göre en efsane serilerdir o kadar cok oynamışımki zamanında kallström'ü 03/04 te direk alıyodum oynadığım takımlara o yüzden bi cevap verme gereği duydum kendimdehackende olabilir çok net hatırlamıyorum sonuçta 14-15 sene öncesi![]()