Kaç Yıldır Menajerlik Oyunları Oynuyorsunuz?

CM 01/02 candır, efsanedir. Tsigalko'dur, Okoronkwo'dur, Taribo West'tir, Aghahowa'dır, Nikiforenko'dur, Mark Kerr'dir... Roma'yı deplasmanda yenmeye çalışmaktır, ManU ile galibiyet serisi yakalamaktır. Veron ile Totti ile harikalar yaratmaktır, Nesta'yı-Ferdinand'ı bir takıma toplamaya çalışmaktır. Nistelrooy, Vieri, Ronaldo, Crespo, Shevchenkon ile atılmadık gol bırakmamaktır... Daha sayamadığım bir sürü şey..

Cm 03-04'ten beri oynarım. Şuan fm 2014 oynuyorum. Yakında FM 2015 ile devam edeceğim.

Ayrıca Kim Kallström, Sidney Govou, Isakson, Cech gibi oyuncuların Fransa ligine renk kattığı yıllardır o yıllar.

Ama oyunda hep bir Roma gerçeği vardı. Bir de Montella.
99/00 sezonu diye hatırlıyorum Kallström Djurgardens'den 45-50 k gibi bir rakama alınabiliyordu 2 maksimum 3 sezonda fiyatı 20 milyonu buluyordu.

Premier Manager 97 den beri oynuyorum
Fowler Giggs No9 oyunun en iyi oyuncularıydı

Premier Manager 97 den beri oynuyorum
Fowler Giggs No9 oyunun en iyi oyuncularıydı

Stan Collymore tek başına liverpool'u şampiyon yapmaya yetiyordu ,

birde Matthew Le Tissier hiç bir yere transfer olmuyordu sırf oynatablmek için Southampton ile kariyer açıyordum :D

Stan Collymore tek başına liverpool'u şampiyon yapmaya yetiyordu ,

birde Matthew Le Tissier hiç bir yere transfer olmuyordu sırf oynatablmek için Southampton ile kariyer açıyordum :D
oyuncunun aklını çelmek için ev araba falan veriyoduk ya premier manager 97 de :D :D :D

hackende olabilir çok net hatırlamıyorum sonuçta 14-15 sene öncesi :D
aynen çok sene olmuş ama nedense cm 01/02, fm 03/04 bana göre en efsane serilerdir o kadar cok oynamışımki zamanında kallström'ü 03/04 te direk alıyodum oynadığım takımlara o yüzden bi cevap verme gereği duydum kendimde :D
01/02'de Galatasaray'a her kariyer açtığımda kiko, taribo west, guardiola, selakovic, bakircioglu transferlerini yapıyoduk.
03/04' te de en çok morten gamst pedersen, sergio orteman, montolivo ve kallström'dü
güzel günlerdi be 15 sene geçmiş vay anasını :)

Son düzenleme:
Kallström 2001 sanıyordum valla. Rennes kariyerim demekki daha sonraymış.

Bu arada 2001'de bir Antep kariyerim vardı. Erhan Albayrak da fırtına gibiydi sol tarafta:)

Taribo West'i transfer etmeyen olduğu sanmıyorum o seride:)

Roma-01-02.jpg

Yaklaşık 10 senedir oynuyorum.
Ama eskilerin tadı daha başkaydı.

çok pis oynayasım geldi ama vakit yok :(
en az 10-15 gün elimi süremem :(

Geri
Üst Alt