kadıköy boğası

Kazandığı başarılarla ve ikonik süperstarlarıyla 7 den 70 e bütün ülkenin sempati odağı olan Galatasaray'ı yakalayabilmek için zorlama bir şekilde öne çıkarılan, asla komik olmayan engelli vatandaşımızın kullanılmasına ortak olmayın. İlgili kişiyle ilgili içeriklere tıklamayın, paylasmayin.

Kazandığı başarılarla ve ikonik süperstarlarıyla 7 den 70 e bütün ülkenin sempati odağı olan Galatasaray'ı yakalayabilmek için zorlama bir şekilde öne çıkarılan, asla komik olmayan engelli vatandaşımızın kullanılmasına ortak olmayın. İlgili kişiyle ilgili içeriklere tıklamayın, paylasmayin.
ne anlatıyon ya

Bu herife benzer akrabam vardı küçükken havale gecirmisti. Benzer semptonlar vardi ben kucuktum, bizden 4 yas buyuktu. Yaz gunu cocuklar siz bir oda da durun diye bizi bir odaya tikmislardi.

Sonra guresmeye karar verdi. Ben havale geciren akrabamla eslestim gozleri sasi degildi ama tavana alik alik bakiyordu. Ben bunu indiririm demistim ilk hamlemi yapmamla beni yere calmisti. Ben yerde yuz ustu yatarken ustume dayandi. Sonra kadıkoy bogası yeeeaah yeeghh gibi nidali tonda iniltelemeye basladi. Arkamda hissrttigim kabariklik sonraai ben kacmaya calistikca daha cok guc uygulamaya basladi. Dehset vericiydi ben korkuyla pess lan pes derken gozleri tavana bakiyordu. Demem o ki filmde seks olursa gise rekoru kirarrr ve seve seve izlerimm

fb tiktok fenomeni kadıköy boğası ile gsyi yakalamaya çalışıyomuş ha superb plan

2.5 dakika da yazip kalan 7.5 dakikada cekmisler

Supermani izledikten sonra kısmetse yan salona geçip bunu izleyeceğim

Geri
Üst Alt