Kadıköy Galibiyeti mi, Şampiyonluk mu?

Hangisi

• Kadıköy'de galibiyetimiz sene sonu Beşiktaş şampiyonlugu

Oy: 9 40,9%
  • Kadıköy'de her zamanki gibi hezimet ve sene sonu ilk 2

Oy: 13 59,1%

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
Bunu tartışmak o kadar saçma ki.. Biz Galatasaray'ız. Her türlü galibiyete talibiz.

Doga ustu bir sebep yok , sure gelen bir durum var . Takim gider orada kazanir , o dakikadan itibaren istedigimiz iddiada bulunuruz . 25 senede 30 u askin macta 1 veya 2 kere olmus bir sey icin kalkip fal acmak bana manasiz geliyor

Kadıköyde ikinci bir 6 0 olsun ama şampiyon olalım benden ok.

{taptap}

tabi ki karıköy galibiyeti şampiyonluğu en geç 4 5 senede 1 oluyoruz zaten ama karıköy galibiyeti 30 senede 1

Kullanayim da nasil gorunuyor kullanip kullanmadigim , kullananin kime verdigi filan ? Yolu ne bunu gormenin

Ortalık kızışsın dedik emrah baskan dur hele

tumblr_ndwydo3Z881she2pwo1_400.gif

Şampiyonluk her zaman daha önemli benim açımdan.

Tam soruyu anlatamadim , oy kullaninca hangi secenegin ne kadar oy aldigini gorebiliyorum fakat o oylari kimin attigini gormek nasil oluyor ?
Bende o oyları kimin attığını görmen için benim yetkilerime(Admin olman) sahip olman gerekiyor diyorum.Gizli anketlerde sadece açık anketi görebilirsin.

Valla gun yorucu gecti , bende de bir algi bozuklugu olabilir ama gizli anketlerde sadece acik anketi gormek nasil oluyor ?

Tane tane anlatayım.

Gizli anket yani bu konu gibi sadece adminler görebilir kim hangi konuya oy vermiş.

Anket açarken açık anket seçeneğini seçerse konuyu açan zaten oy verdiğin an oy sayısına tıklama aktif olur ve kimler vermiş görürsün.

-Tapatalk-

Geri
Üst Alt