Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.798
- 66.863
- 5.003
Sadece 1 tanesini iyi çıkardı. Fenerin başka zorlayan pozisyonu yoktuNando beyler. Ne toplar tuttu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sadece 1 tanesini iyi çıkardı. Fenerin başka zorlayan pozisyonu yoktuNando beyler. Ne toplar tuttu
Top cikarip birde ikincisini ardindan cikardi. Bence kirilma aniydi oSadece 1 tanesini iyi çıkardı. Fenerin başka zorlayan pozisyonu yoktu
41 oy kullanılmış kerem 0 oy almış abiYa kimse kusura bakmasın da bir gol attı diye kerem güzellemelerinin yapılması çok saçma. Net en kötü oyuncumuzdu. 20 civarı top kaybı yaptı. Her kayıp bize atak olarak döndü. Bırak bu listede olmayı, bence yedek olmayı bile hak etmiyor. İsterse her maç 3 gol atsın, takım oyununa bu kadar zarar veren bir oyuncu görmedim.
En son belhanda çok top kaybı yapıyor diye (ki keremin yarısı kadar anca yapardı) her maç küfür ederdim. Bu adam bizim takımın el frenidir, el bombasıdır. Biran önce yedeğe çekilmeli ve barış 11 başlamalıdır.
Vermeyenlerin eline sağlık ama ben olsam listeye bile yazmazdım.41 oy kullanılmış kerem 0 oy almış abi