Kadıköy Zaferinde Maçın Oyuncusunu Seçiyoruz

icardi o kadar kolay oynuyor o kadar kendini zorlamıyor ki vallaha Allah nazardan saklasın bu lige çok değil çok çok çok fazla

Barış serdar gustavo zalainin içinden geçti çıkana kadar oyunda

Net isim söyleyemem. Hepsi çok iyiydi.

Oliveira zaten oynadığı her maçta olumlu anlamda net fark yaratıyor.
Fener’in orta sahasına baktığınızda Sergio’nun kalite farkı bu gece daha da net anlaşıldı

barış alper diyorum. maçın oyuncusu değildi belki ama çok mücadele etti.

hiç beklemiyordum bu gelişimi göstereceğini. tebrikler barış alper yılmaz.

Ya kimse kusura bakmasın da bir gol attı diye kerem güzellemelerinin yapılması çok saçma. Net en kötü oyuncumuzdu. 20 civarı top kaybı yaptı. Her kayıp bize atak olarak döndü. Bırak bu listede olmayı, bence yedek olmayı bile hak etmiyor. İsterse her maç 3 gol atsın, takım oyununa bu kadar zarar veren bir oyuncu görmedim.

En son belhanda çok top kaybı yapıyor diye (ki keremin yarısı kadar anca yapardı) her maç küfür ederdim. Bu adam bizim takımın el frenidir, el bombasıdır. Biran önce yedeğe çekilmeli ve barış 11 başlamalıdır.

Ya kimse kusura bakmasın da bir gol attı diye kerem güzellemelerinin yapılması çok saçma. Net en kötü oyuncumuzdu. 20 civarı top kaybı yaptı. Her kayıp bize atak olarak döndü. Bırak bu listede olmayı, bence yedek olmayı bile hak etmiyor. İsterse her maç 3 gol atsın, takım oyununa bu kadar zarar veren bir oyuncu görmedim.

En son belhanda çok top kaybı yapıyor diye (ki keremin yarısı kadar anca yapardı) her maç küfür ederdim. Bu adam bizim takımın el frenidir, el bombasıdır. Biran önce yedeğe çekilmeli ve barış 11 başlamalıdır.
41 oy kullanılmış kerem 0 oy almış abi

Bence net olarak İcardi.Oyuna girmese hakem penaltı falan 1 şeyler yapar Fb'ye golü attırırdı.Oyuna girdi showunu da yaptı yine klasikleşen..

Baris cok iyi tercihler yapmadi ama Fener savunmasini sindirdi bence.Abdulkerim yine kusursuz oynadi.İcardi 10 dakika oynadi skoru aldi.Muslera muazzam guven verdi.Bir oyuncu secmek zor.Baris oyun planimizin en onemli ismi oldugu ve basarili oldugu icin onu sectim

İCARDİ maçtan koptuğumuzda oyuna girip işi bitirdi.

Geri
Üst Alt