Kadıköy'de 4 Kadının 1 Adamı Linç Etmesi

Adammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
pardon
Kariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

İçinde leleleli zilgiti geçen bir diyalogta hangi tarafın haklı olduğunu kestirmek pek güç olmasa gerek. Ucuzluk paçalardan akıyor.

Kadin dayanismasi da cok fena oluyor ha.

Olayın Ne olduğunu idrak etmeden sürü psikolojisine kapılmamak lazım.

Arabama saldıran tinerci kılıklı bir tip arabadan inince üzerime cam kırığı ile saldırdı.

Kendimi korudum ama karşımdaki kadın (!) demeye şahit isteyen yaratığa saldırdığımı sanan bir arkadaş beni tutunca bileğimden yaralandım.

Olay bittikten zanlı kaçtıktan çok sonra anladım yaralandığımı.beni tutan arkası dönük eleman da yaralanabilirdi.

Allah kimseye böyle bir lincin içinde kalmayı göstermesin.herkes bağırınca suçlu durumuna düşmeniz an meselesi.

IMG_2174.webp

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

sebep ne bilmiyorum ama adam belliki karşılık vermek istememiş

istese 4ünü birbirine geçirebilirmiş

hasta toplum olduk iyice burda da arnavutlar böyle sürekli kavga

Olayın Ne olduğunu idrak etmeden sürü psikolojisine kapılmamak lazım.

Arabama saldıran tinerci kılıklı bir tip arabadan inince üzerime cam kırığı ile saldırdı.

Kendimi korudum ama karşımdaki kadın (!) demeye şahit isteyen yaratığa saldırdığımı sanan bir arkadaş beni tutunca bileğimden yaralandım.

Olay bittikten zanlı kaçtıktan çok sonra anladım yaralandığımı.beni tutan arkası dönük eleman da yaralanabilirdi.

Allah kimseye böyle bir lincin içinde kalmayı göstermesin.herkes bağırınca suçlu durumuna düşmeniz an meselesi.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geçmiş olsun.
Yargısız infaz linç durumu çok kötü. Düşünsene biri bir ortamda sana iftira atıyor ve toplum kendini ifade etmene müsade etmeden seni linç ediyor. Ve bu Türkiye'de son 5 senede inanılmaz arttı. Allaha emanet yaşadığımızı söyleyebilirim.

Geri
Üst Alt