Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.823
- 94.887
- 4.978
Onu bilemem, adam salındı zaten geri getirildikten 1 saat sonra.Bu iftiranın cezasını çekmiş mi peki?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onu bilemem, adam salındı zaten geri getirildikten 1 saat sonra.Bu iftiranın cezasını çekmiş mi peki?
reis deidğim gibi kim haklı kim haksız bilmiyoruzki ama gündemden dolayı özellikle kadıköy gibi biyerde insanlar çok dolu ve öyle bi durumda patlayacak yer arıyorlar.Tamam ama kimse bu kadar sabırlı davranmaz haklı olsa patlarsın.
Çok önceleri haberlerde görmüştüm.Liseli kız kendinden yaşça büyük biriyle kendi isteğiyle defalarca ilişkiye giriyor.Ayrıldıktan sonra kız çocuğa kıl olup bana tecavüz etti diye iftira atıyor.Adam cep telefonuna kaydettiği geçmişteki görüntüleri göstererek tecavüz olmadığını kanıtlıyordu.Sonrasında gizli görüntüye aldığı ve 18 yaş altı biriyle birlikte olduğu için ceza almıştı diye hatırlıyorum.geçmiş olsun reyiz
Konuya gelirsek, bu feminizm olayı baya terör eylemlerine döndü. Kendisiyle yatmayan genci linç ettiren mi ararsın, hocası yüksek not vermedi diye bana taciz etti diyip linç ettiren mi ararsın say say bitmez.
Burada kız her ne kadar iftira atmış olsada kendinden küçük biriyle ilişikiye girende ağır şerefsiz. Benim verdiğim örnek bu konuda değil.Çok önceleri haberlerde görmüştüm.Liseli kız kendinden yaşça büyük biriyle kendi isteğiyle defalarca ilişkiye giriyor.Ayrıldıktan sonra kız çocuğa kıl olup bana tecavüz etti diye iftira atıyor.Adam cep telefonuna kaydettiği geçmişteki görüntüleri göstererek tecavüz olmadığını kanıtlıyordu.Sonrasında gizli görüntüye aldığı ve 18 yaş altı biriyle birlikte olduğu için ceza almıştı diye hatırlıyorum.
Kız 17 yaşındaydı sanırım evet.En son babasına sevgilisini korumak için başka birinin adını verip öldürten kız vardı.Örnek çok fazla.Burada kız her ne kadar iftira atmış olsada kendinden küçük biriyle ilişikiye girende ağır şerefsiz. Benim verdiğim örnek bu konuda değil.
O mevzu çok kötüydü, masum bir tane gencecik çocuk ölmüştü.En son babasına sevgilisini korumak için başka birinin adını verip öldürten kız vardı.Örnek çok fazla.
:falcao:Kadinlardan uzak durmak da fayda var