Kadıköy'de Şenol Güneş Hastanelik Oldu

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
Şenol Güneş, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Şenol Güneş'in başına 5 dikiş atıldı.
IMG-20180419-WA0002.webp

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Acısını düşünerek hafifletmeye çalışıyor, işte gerçek filozof.

Bir fakelik seziyorum ama hadi bakalim

Bjk hukmen galibiyet cikarirsa cok uzulurum

Bjk'ye gittikten sonra yaptığı saçmalıklarla gözümde değeri düşse de, yine de geçmiş olsun.

Birbirlerini yesinler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.yarı başında Medel ve talişka yalandan temassız kafa yemiş gibi kendilerini yerlere attılar, bjk yedek kulübesi yalandan kavgaya tutuştu tribünle, şenör başına selpak düştü diye 5 dikiş attırdı zamanında sulu derbinin 90 dakika oynandığı yerde şu maç iptal oldu insan hayret ediyor.

Kafasina tam olarak ne isabet etti de kafasi yarildi bu seref yoksununun?
Tam göremedim ben.

Yesinler birbirini

Moderatör tarafında düzenlendi:
2.yarı başında Medel ve talişka yalandan temassız kafa yemiş gibi kendilerini yerlere attılar, bjk yedek kulübesi yalandan kavgaya tutuştu tribünle, şenör başına selpak düştü diye 5 dikiş attırdı zamanında sulu derbinin 90 dakika oynandığı yerde şu maç iptal oldu insan hayret ediyor.
Valla bu bos beyinli hamsi kafadan hersey beklenir.
Soyunma odasinda doktorlara kafasini yardirip sonra da diktirmis bile olabilir, efendi beziktastan beklerim böyle bisey.

Düşünürmüş gibi çek panpa.

sent via GSC

geçmiş olsun.umarım bu terör yuvası sonsuza dek kapanır.

Konuya girmeden kimin açtığını bilmek güzel oluyor.

Pozisyonu kac kere izledim. Kafaya gelen bisey gormedim ben ilk dusus biraz fake gibi

Şenol Hoca'nın kafasına 5 dikiş atılmış, adamı ambulansla hastaneye kaldırıyorlar ama hala bir kısım utanmaz arlanmaz çıkıp "Tiyatro yaptı maçı tatil ettirdi amma dayanıksızmış" diye laf salatası yapıyor. Şayet gerçek bir tiyatrocu arıyorsanız Fenerbahçe tarihinde bulmak hiçte zor değil, bakınız Otto Bariç. Şenol Hoca bir kez daha büyüklüğünü gösterdi, başına cisim isabet etmesi (bir sandalye parçası gibi gördüm) sonrası yerlere yatıp kıvranmadı dimdik ayakta durdu. Kadıköy'ü bu sezon bir daha seyirciye açacak federasyon meşru değildir.

Geri
Üst Alt