Kadıköy'de Şenol Güneş Hastanelik Oldu

Trabzonspor baskani hastaneye ilk gidenlerdenmis

Senol Gunes TS'ye h.o diyebiliriz herhalde

Fiko da hocam siz gitmeden son bir oynasak demis bile olabilir

Bende bir degisiklik yok , stadi guzel yerde , kadrosu genis , mali yapisi duzgun demekle yaptiklari serefsizlikleri gormek ayri seyler

Senol denen pisligin ne oldugu konusmalarina ekledigi sinsi laflardan belli

Ben fb klubu olsam gecmis olsun aciklamasi bile yapmam . Bu adama gelenden cok fazlasi geldi cok oyuncuya hakeme teknik adamlara

Simdi tarik onguna artik kizamiyorum , adam kac madde yedi yere dustu , ama maci masaya tasimadi

b5790a8e-a316-4f22-8f1e-b9ffd8bfb989.webp

GSCimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O kadar fotoğraf baktım idrak edemiyorum. 5 zınbalık yer birleştiriyorsun izi yok resmen orta kısım pürüssüz, kan desen akmamış o boyutta bir şeyden nasıl akmaz? Hadi sildiler desen hiç mi bir yere bulaşmadı saçlarda bir şey yok. Adam resmen sağlam kafayı zınbalatmış ya sinirlerim bozuldu halahajhaah
Kansız biri olduğu yönünde fikir birliğine varalım.

SM-G570F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

DbLFI27WsAEze5I

Sikiyorsa böyle sovlari bizde deneyin. Hepinizi sahanin ortasina kostururuz yine

Evet bjk camiasi medyadakileri iyi calistirdi ama bakalim olay kapanmis degil

Aziz baskanim geri adim atmadi helal olsun

tff tinercilerin yani tüpcünün elinde olmasaydı bu tiyatro 8jknin kıcında patlardı cok açık

Ne olursa olsun Türk milli takımını zamanında 3cu yapmış bir futbol adamını böyle süründürmek ayıptır.

Önce iyi oldu kargalara diyordum ama FB camiasinin/yorumcularinin/medya mensuplarinin olaylardan sonra suçu üzerlerinden atma çabaları Türkiyede futbolun siyaset'ten ibaret olduğunu gösteriyor. Futbol bir popülarite yarışması olmuş.

Geri
Üst Alt