Kadıköy'de Şenol Güneş Hastanelik Oldu

Şunlar Fatih Terime yapılsa Istanbul'da bu gece kan çıkardı yanlız onu söylemeden edemeyeceğim.

Valla Fatih hocanın böyle en ufak bişeyde yerlerde yuvarlanacağına yüzde 1 bile ihtimal vermiyorum. Muhtemelen normal bişey olmuş gibi maç devam ederdi. Tolga'nın da durup dururken tribünlerle tartıştığını sanmıyorum. Ağır küfür etmişlerdir muhtemelen, adam da haklı olarak tartışmış. Küfür normal bişey değil yani hele anneye küfür falan, burada birinizin annesine küfredilse heralde eyvallah demezsiniz hiçbiriniz.

Digerleri tas kagit makas oynarken Fatih hocam 3 boyutlu satranc oynamis adeta

Dun Akhisar'a elenerek hem topculara bir soguk dus yasatip Alanya macinda yapilacak tum hatalarin onunu kesti, hem ise yaramaz yedeklerin biletini kesti, hem de bu maci erken final yapti. Boyle olunca stresle birbirine dalan kuslar rezil rusva oldu.

Imparator'un mevzusu sadece yurek degil, ayrica beyindir.
Polyanna dile gelmis

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İki iğrenç camia.İlla birinden nefret ediyoruz diye diğerini haklı görmemiz gerekmiyor.

Şekip Mosturoğlu: "3 Temmuz'dan beri devam eden operasyon devam ediyor."

Şekip Mosturoğlu: "Fenerbahçe üzerine oyunlar oynanacak kulüp değildir. 3 Temmuz ve 12 Mayıs uzantısının tekrarı yaşandı bu akşam. Fenerbahçe camiası 3 Temmuz'da olduğu gibi bunları ezip geçecektir."
50 sene sonra hala 3 temmuz diyecekler yeter da yeter fenerbahceliler bile bunlara kafa göz dalmak istiyor bunlar böyle konustukca.

Yunus amerikada anne degil her degerine kufur ederler , ama sen fiziksel karsilik veremezsin . Herhalde amerikada oyleyse buradaki uygulamayi dogru bulacak halimiz yok . Kufurun karsiligi ancak dogu toplumlarinda kaba kuvvettir

Konunun ozune gelirsek , biz de cikarci yaklasiyoruz , dogrudur bu bir hatadir, bugun bjk 6-7 liklerde surunse tamamen fb ye giydirirdik , simdi bjk daha buyuk tehlike diye zarar onlara gelsin istiyoruz ... ayni ts yi sampiyon pankartlari ile karsilayip ,adamlar 3-4 senedir biz tutumunu antipatiklestirince sampiyon fb dir 2011 de demeye basladigimiz gibi

fb stadi bir ser yuvasidir , ama ne denizlide , ne fb stadinda eski olaylarda bunyamin gezerin , terimin ,gerets in kafalari patladiginda , ne eski inonu stadinda mac iptal edilmedi .. .bir kac kez ts de oldu , olimpiyatta oldu , bizde olmadi sanirim

sahaya 1 ton su attik iptal edemediler . eger bu mac fb nin evinde ve tur fb de iken iptal edilebiliyorsa bu tamamen tff nin besiktaslilarin elinde olmasindandir

Şenol’un kafaya zımba mı atmışlar?
Ben bozuk para zannediyordum. Resim hayli ilginç.

İlginç bir akşam oldu quaresma ve volkan en sakin olanlardı, volkan seyirciye söverek sakinleştirmeye çalıştı. Caner/Medel kırmızı yiyebilirdi ilerleyen dakikalarda bizim açımızdan kötü oldu.

5 dikiş.
IMG-20180420-WA0002.webp

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

images

Bu kafa kimin peki? hastanede kafa yarma operasyonu mu yapılmış acaba

Şunlar Fatih Terime yapılsa Istanbul'da bu gece kan çıkardı yanlız onu söylemeden edemeyeceğim.

Valla Fatih hocanın böyle en ufak bişeyde yerlerde yuvarlanacağına yüzde 1 bile ihtimal vermiyorum. Muhtemelen normal bişey olmuş gibi maç devam ederdi. Tolga'nın da durup dururken tribünlerle tartıştığını sanmıyorum. Ağır küfür etmişlerdir muhtemelen, adam da haklı olarak tartışmış. Küfür normal bişey değil yani hele anneye küfür falan, burada birinizin annesine küfredilse heralde eyvallah demezsiniz hiçbiriniz.
Neresi haklı? Her küfredilen adam taraftara dayılansın o zaman.

Boş atma yav.

Bu işin içinden çıkılmaz sürekli yeni fotolar çıkıyor gerçekleri kamera kayıtları ortaya koyacaktır

images

Bu kafa kimin peki? hastanede kafa yarma operasyonu mu yapılmış acaba
hqdefault.jpg

Neyin kafası bilemeyeceğim ama rol yapmıyordu Şenol. Diğer görevlileride fena benzetmişler. BJKli arkadaşlar bir sürü fotoğraf paylaştılar ortak whatsapp grubumuzda. O gönderdiğim foto Şenol'un kafası..

sağlam shop ama yalan yok, arkadaşı yarın ofisime bekliyorum arada grafik işi falan düşer paslarım

Geri
Üst Alt