Çağatay Özbekoğlu
Parçalı Üye
- 1 Temmuz 2017
- 4.848
- 3.205
- 303
Aldik HO.
Aha cinsiyetcilik yaptim.
KaDıN MaL DeqiL AlıB SaTaMaZsN
TrAnSfEr EdDiq DicEqSNn
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aldik HO.
Aha cinsiyetcilik yaptim.
Bu konuda daha fazla yazmayacağım düşüncemi belirttim görüyorum ki benim gibi düşünen sayısı bir hayli fazla bir arkadaş galiba bir yakını takımdan mamalanıyor diye hakarete yöneldi daha fazla uzatmanın manası yok yönetimin taraftarın sesine kulak verip eninde sonunda bu gereksiz şubeyi kapatacağına eminim zira yılda 20 milyon tl nin çöpe atılmasına gerek yok.
hayır kurumu değiliz de spor kulübüyüz dayı. o departmanların yıllık gideri en fazla 1 selçuk inan maaşı.Biz hayır kurumu değiliz maddi külfet olacaksa kapatılmalıdır kadınlar taçsporda ücretsiz hobi olarak oynasınlar Galatasaray buna destek versin ama milyon dolarlarımız şu gereksizlere gitmesin Işıl Alben nedir ya
Cevap çok belli. O takımlarla yarışabilecek bir bütçemiz yok. Olmayacak da. Kaldı ki, daha futboldaki deliği bile kapatamadık. Voleybol ve basketbol futbol gibi değil. Yatırım yaptığında aynı sezon hemen karşılığını alıyorsun. Bu sporlarda iş parada bitiyor. Bizim paramız olmadığına göre, bu takımların şamar oğlanı haline gelmemizin mantıklı bir açıklaması da yok.Niye yatırım yapmak varken kapatılsın?
Euroleague'i alırken herkes ne kadar sevindi. Erkek basketbolda euroleague'de olduğumuz zamanlar ayrı bir hava vardı. Erkek kadın voleybolda başarı geldiği zaman herkes gurur duymasını biliyo ama. Neden Galatasaray'da eczacıbası vakıfbank gibi olmasın? Neden Galatasaray basketbolda fenerbahce gibi olmasın. En köklü spor kulübüyüz. Bu şubelere yatırım yapmamak bizim ayıbımız.
selçuk inan maaşı az mı?hayır kurumu değiliz de spor kulübüyüz dayı. o departmanların yıllık gideri en fazla 1 selçuk inan maaşı.
Öyle bir mantık yok ya. Niye yok cünkü sen spor kulübüsün. Futbol'da başarılı olman diğer branşları göz ardı edemez. Paran yoksa alt yapıyla cıkarsın ve acıklama yaparsın mücadele edecek bütceyi yaratamıyoruz alt yapıdan oyuncu yetistirecegiz diye. Kulübün kuruluşuna ihanet kurucusuna ihanet olur. Galatasaray FK olursa ileride o zaman konuşuruz.Cevap çok belli. O takımlarla yarışabilecek bir bütçemiz yok. Olmayacak da. Kaldı ki, daha futboldaki deliği bile kapatamadık. Voleybol ve basketbol futbol gibi değil. Yatırım yaptığında aynı sezon hemen karşılığını alıyorsun. Bu sporlarda iş parada bitiyor. Bizim paramız olmadığına göre, bu takımların şamar oğlanı haline gelmemizin mantıklı bir açıklaması da yok.
Spor kulübü olayında zerre mantık bulunduğunu da, bu branşları birilerinin gram önemsediğini de düşünmüyorum.Öyle bir mantık yok ya. Niye yok cünkü sen spor kulübüsün. Futbol'da başarılı olman diğer branşları göz ardı edemez. Paran yoksa alt yapıyla cıkarsın ve acıklama yaparsın mücadele edecek bütceyi yaratamıyoruz alt yapıdan oyuncu yetistirecegiz diye. Kulübün kuruluşuna ihanet kurucusuna ihanet olur. Galatasaray FK olursa ileride o zaman konuşuruz.
Çok önemli spor kulübü olmak.Spor kulübü olayında zerre mantık bulunduğunu da, bu branşları birilerinin gram önemsediğini de düşünmüyorum.
ben erkek basketbolda fenerliyim sadeceZurkay sal beni renksizdash @Berkay Saraçoğlu
zurnaca 1 yorumBayanlara en cok yakisan spor voleyboldur ,bayan voleybolda fenerliyimdir ayrica
Kimlerdensin yigenim?zurnaca 1 yorum