- 20 Ağustos 2009
- 16.074
- 18.986
- 453
İyi oyuncu daha da iyi olacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi oyuncu daha da iyi olacak.
Gercekten smac vurabiliyor mu? Photoshop mu yapmislar
Oyleyse herkesi yeneriz
Vurmuşluğu var kadın basketbolunda senede en fazla 1-2 görürsün tabi.
Bunlar yine amerikali skorer oyuncu almayacak. Eğer yine alinmazsa Ekrem memnuna iyi bakmayacamElizabeth Williams deniyor savunması iyi de çok sınırlı oyuncu daha iyisi alınmalı.
Ndong vardı erkek basketbolda onu çok beğeniyordum ya adamda 2 metre kol vardı çok iyi blok yapardiDisi osimhen almisiz o nasil kol
Bana da biraz fazla Avrupalı aldık gibi geldi ama yine de sessizce bekliyorum skorer almadan bütün yatırım çöpe gider bunu sen ben görüyorsak hoca da görüyordur herhalde.Bunlar yine amerikali skorer oyuncu almayacak. Eğer yine alinmazsa Ekrem memnuna iyi bakmayacam
Açıklanan iki isimde iyidir anlamında.Ne anlamda 2'de 2. Son 2 alınan iyi demek anlamında mı
Johannes geldi miUsa'lı 1-2 gelecekse ki gelmek zorunda 3/3 diyelim. Vanloo gibi bir gün 25 ertesi gün 4 sayı atacak oyuncu değil ne alacağımız belli en azından.
Bugün yarın açıklanır herhalde.Johannes geldi mi
Skorer yildiz amerikalida gelir umarım. Takim ozaman güçlü olur. Birseyide eksik birakmasinlarBugün yarın açıklanır herhalde.
Johannes'i açıklayalım @Gsbasketbol
Amerika Birleşik Devletleri’nin Philadelphia eyaletinde 17 Nisan 1997 tarihinde dünyaya geldi.