kadın ve erkeğin eşit olması fıtrata ters

Güray Çavuşoğlu

★★★★★
GalataSarayı Efendileri
kimin söylediğini başlığa girmeden tahmin edeceğiniz konudur..
birşeyler oluyor gündem değiştirmeye çalışılıyor.
dün amerikayı kolomb keşfetmemişti. şimdi kadın ile erkek eşit değil. yarın ne diyecek acaba diye merakla beklenmektedir..

https://www.youtube.com/watch?v=se7hBBjy5oU

bkz. ben herşeyi bilirim
bkz. gündem değiştirme bir iki
bkz. fıtrat benim fıtratımdır

hak olarak esit, yani her birey esit

ama guc olarak diyosa cumhurbaskanimiz dogru soylemistir, cunku erkegin kas kutlesi kadininkinden fazladir. hulog

....neyse . he he ok söylemekle yetineyim sadece. yil olmus 2014....

42.saniyeye kadar fena degildi ama sonrasina katilmam mümkün degil.

Kimin söylediği umurumda değil ama bencede eşit değiller.
Hak hukuk önünde eşit olmasını bende isterim ama kimse bana benim yaptığım işin bir kadın tarafından yapılabileceğini masalını anlatamaz.

Her cinsiyetin ayrı özellikleri var bırakın eşit olmayalım.
Ben evimin direği kadınım evimin gülü olsun.

BlueTapa

Adam Hakli.

bikere bilim ve bioloji üzeri bakdimiz zaman Adam daha güclüdür.

sizi cakma"esitciler"

Cb olunca baya cani sikiliyor anladigim kadari ile muhabbet olsun diye cikip cikip biseyler anlatiyor. Iyice geyige sardi.

islamda 8. sinif vatandas en azindan yeni trde 5. sinif buna da shukur

islamda 8. sinif vatandas en azindan yeni trde 5. sinif buna da shukur
Hangi İslamda ?
Günümüzde , atadan dededen hacıdan hocadan hurafelerden Allah ve Peygamber'e iftiralar temelinde yaşanan günümüz İslamında evet Kadın insan olarak bile görülmüyor dünyanın çoğunda ,
Ama Allah indinde bizzat Kur'anda da emrettiği gibi eşit , tek ayrım insanlar için takva sahibi olmak , tabi bunuda günümüzün yozlaşmış anlayışıyla algılamamak lazım !
Şeytanın dünyadaki uşaklarıdır binbir türlü hurafeyi adeti din diye bu insanlığa ve millete yutturanlar vede bunların üzerinden yaşayanlar !

Kimin söylediği umurumda değil ama bencede eşit değiller.
Hak hukuk önünde eşit olmasını bende isterim ama kimse bana benim yaptığım işin bir kadın tarafından yapılabileceğini masalını anlatamaz.

Her cinsiyetin ayrı özellikleri var bırakın eşit olmayalım.
Ben evimin direği kadınım evimin gülü olsun.

BlueTapa

Bunu herkes biliyor kadın ile erkeğin biyolojik yapısının eşit olmadığını sık sık buna değinmenin anlamı nedir 10 yılda 10 kere böyle açıklaması vardır. Erdoğan'ın

malum kişinin gündem değiştirmede usta olduğunun kanıtı konuşma. usandık artık

çok yaşa c.başkanım. 1400 yıldır çözülmeyi bekleyen olayı çözdünüz helaaall

Kismen hakli ve dogrulari soylemis.

Hak olarak her insan esit olmali. Ama fiziki acidan bakarsak erkegin yaptigi veya yapabilecegi her isi kadin da yapar diyemeyiz. Dogaya ters gelir. Neyse 2015 e yaklasmisken bu tarz konusmalara gerek yok aslinda..

Geri
Üst Alt