Kadın ve Erkek Takımımızın Sponsoru Medical Park Oldu

Cevap: Galatasaray Sponsorluk Anlaşması

Bu sezon öyle bir sponsorluk yapmalıyız ki flaş transferler olsun.Hazır nba'de lockout olacakken.

Ulan, Beşiktaş bile TOYOTA gibi bir devle anlaşıyorsa biz neden daha iyilerini bulamayalım?

Ülker Grubu'na bağlı olarak faaliyet gösteren Cafe Crown Galatasaray Başketbol takımı ile yıllığı 1 milyon dolardan üç yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı. Galatasaray Kulübü'nün atletizm şubesi ile de yıllığı 75 bin dolardan 3 yıllık sponsorluk anlaşması imzalandı.

Böylece Cola Turka ile anlaşan Beşiktaş Basketbol takımından sonra Galatasaray da yine Ülker'e bağlı milli bir kahve şirketi olan Cafe Crown ile 3 milyon dolarlık sponsorluk anlaşması imzalamış oldu.

Cafe Crown ile Galatasaray basketbol takımı arasındaki anlaşma spor camiasınca memnuniyetle karşılandı. Bu anlaşmaya göre, Galatasaray Basketbol takımı "Galatasaray Cafe Crown" formasını taşıyacak.

.................................................

Konuyu açan üstad, araştırayım dedim bazı kaynaklarda bu habere rastladım

2005 menşeyli

bu haber yanlıs 2005 te cıkmıs ama anlasmalar 2006 da ve 5 yıllık oldu 2011 ise 3 nün birden bitiyor....

Ulan, Beşiktaş bile TOYOTA gibi bir devle anlaşıyorsa biz neden daha iyilerini bulamayalım?

Şuan ne gs ne bjk böyle bir anlasma yapmadı dedikodu çok herkes bişeyler söylüyor.Ama bir tek fenerin %99 ülker ile yapacak gene salonu yaptıkları için...

bu haber yanlıs 2005 te cıkmıs ama anlasmalar 2006 da ve 5 yıllık oldu 2011 ise 3 nün birden bitiyor....

Ok,kafam karışmıştı sorayım dedim.

3yıllık anlaşma diye bi kaynaktan çıkmış bu haber,başka yerler var bi iki tane aynı yeri refere etmişler zaten

bi an önce çok iyi bi anlaşma yapılmalı

bi an önce çok iyi bi anlaşma yapılmalı

Acele etmeye gerek yok çünkü yapıldıktan sonra geri dönüşü çok zor bu yüzden seçilecek firmanin türkiyedeki avrupada yatırımı onemli sponsor olurken neyi amaçlıyor salon yapacakmı euroleaguede final four u hedefleyen bir takım yaratabilecekmi bunlar çok önemli şeyler.Mayısın sonunda anlaşmamız bitiyor.

Kaybetmemek lazımda ben babamdan dolayı ticareti az çok bilirim.Şimdi kardeş sen Türk Telekomun sahibi olsan gs ye forma stad sponsorlugundan sonra birde basketbol isim ve forma sponsoru olurmusun.Bunuda düşünmek lazım diğer takımların taraftarlarının tepkisinden çekinebilir Türk Telekom

Batuhan senin dedigin olabilir kardes 25 30 bini gecti 15 bin kisilik olsun düzgün bizim olsun....

İlla onlar olsun demiyorum biz teklif sunarız olmak isterlerse olurlar benimki sadece öneri He TT yetkili bi kişi olsam kabul ederim diger taraftar tepkisi falan umrumda olmaz cünkü netin tüm alt yapısı tt ye baglı ev telefonlarıda el mahkum onlarda yani anca kuru gürültü olur baska bişey olmaz ülker fenere daha cok destek oluyor diye ürünlerini almayan kactane GS li var misal tas catlasa 500 bin olsun o kadar olmasıda imkansızda ülkere koyarmı?

efesle olmaz onu bi gecelim ama cok büyük bir yara herhalde devam etmezler ulker kahvesiyle fenere verdikleri destege bak bize verdikleri destege bak tam anlamıyla komedi . telekom la birleşilirmi şartlar olursa olabilir ama telekom olmazsa bu ulkede hatta avrupada dev şirketlerle görüşülür çok iyitam destek verecek bir sponsor bulmalı agırlıgımız koymamız gerekıyor kalıteli bir takım kurmak istiyorsak şampiyon olmak istiyorsak

Yok Ülker Fenerbahçe'ye daha fazla yardım yapıyor, yok Aziz Yıldırım o sayede bizi de kontrol ediyor falan geçin bu işleri. Hiçbir aklı başında Galatasaray yöneticisi ezeli rakibi karşısında bu bahsedilen düzeyde geri kalınacak anlaşma imzalamaz. Yapılan anlaşma şartlarına göre alınan paralar aynı seviyededir. Zaten bildiğim kadarıyla Ülker önümüzdeki yıllarda basketboldan desteğini çekecek. Bu durumda yazıdaki ithamlar havada kalacaktır. Ha farklı bir takımla birleşmek bizim için bir kurtuluş olur mu, bence de evet.

1. Fenerbahçe'nin üçte biri kadar para veriyorlar bize

2. Verilen Euroleague hakkı

3. Fenerbahçe Ülker Arena (12.500 kişilik harika bir salon)

Ortada büyük haksızlık var. Ayrıca Ülker Galatasaray ve Beşiktaş'a olan desteğini kesecek. Fenerbahçe ile aynı şekilde devam edecekler.

Yok Ülker Fenerbahçe'ye daha fazla yardım yapıyor, yok Aziz Yıldırım o sayede bizi de kontrol ediyor falan geçin bu işleri. Hiçbir aklı başında Galatasaray yöneticisi ezeli rakibi karşısında bu bahsedilen düzeyde geri kalınacak anlaşma imzalamaz. Yapılan anlaşma şartlarına göre alınan paralar aynı seviyededir. Zaten bildiğim kadarıyla Ülker önümüzdeki yıllarda basketboldan desteğini çekecek. Bu durumda yazıdaki ithamlar havada kalacaktır. Ha farklı bir takımla birleşmek bizim için bir kurtuluş olur mu, bence de evet.

Ülker bütün altyapı oyuncularını,A takımdaki oyuncularını ve eurolige katılma haklarını fenere devretti.Yapılan salon,her sezon verilen nakit vs..

Biz ise senelik 3-5 milyona tav olduk.

Yöneticiler elbette böyle birşeyin altına bilerek imza atmadılar ama 5 sene önce basketbol şubemiz çökmek üzere iken taze kan diye Ülker'in teklifine(tuzağına) balıklama atladık.

Telekom ile birleşme olayı yalan olur,efes birleşme yanlısı değil isteseler bile Beşiktaşı bizim yerimize tercih ederler.

En mantıklısı THY gibi duruyor.THY şu an uluslararası sponsporluklara odaklanmış durumda ama onlarda yurtiçine sponsor olma zorunluluğu hisediyorlar.Bundan faydalanmak lazım.

Her zaman Google (reklama ihtiyaçları olmasada) ve CocaCola'nın futbol takımımıza sponsor olmasını istemişimdir.

Futbol da olmadı.

Cocacola gibi bir sponsoru Basketbol'un içine çekebilirsek mükemmel bir iş başarırız.

Ülker bütün altyapı oyuncularını,A takımdaki oyuncularını ve eurolige katılma haklarını fenere devretti.Yapılan salon,her sezon verilen nakit vs..

Biz ise senelik 3-5 milyona tav olduk.

Yöneticiler elbette böyle birşeyin altına bilerek imza atmadılar ama 5 sene önce basketbol şubemiz çökmek üzere iken taze kan diye Ülker'in teklifine(tuzağına) balıklama atladık.

Telekom ile birleşme olayı yalan olur,efes birleşme yanlısı değil isteseler bile Beşiktaşı bizim yerimize tercih ederler.

En mantıklısı THY gibi duruyor.THY şu an uluslararası sponsporluklara odaklanmış durumda ama onlarda yurtiçine sponsor olma zorunluluğu hisediyorlar.Bundan faydalanmak lazım.

Her zaman Google (reklama ihtiyaçları olmasada) ve CocaCola'nın futbol takımımıza sponsor olmasını istemişimdir.

Futbol da olmadı.

Cocacola gibi bir sponsoru Basketbol'un içine çekebilirsek mükemmel bir iş başarırız.

Dediklerin doğru fakat Thy hiçbir takıma isim sponsoru olamaz nedeni euroleague isim sporu oldugundan veremez forma reklami verebilir

Coca cola ve pepsi gibi sirketler guney amerikaya sponsor oluyorlar avrupada hic sponsorlukları yok.

Ben Türk Telekom Vodafone Pegasus Vestel bu 4 şirketten birisiyle anlasma yapıcagımızı düşünüyorum...

Dediklerin doğru fakat Thy hiçbir takıma isim sponsoru olamaz nedeni euroleague isim sporu oldugundan veremez forma reklami verebilir

Coca cola ve pepsi gibi sirketler guney amerikaya sponsor oluyorlar avrupada hic sponsorlukları yok.

Ben Türk Telekom Vodafone Pegasus Vestel bu 4 şirketten birisiyle anlasma yapıcagımızı düşünüyorum...

Pepsi Caserta var.

biz boyle konusuruz bızımkıler gıder ulkere tav olurlar sus payı bıkac mılyona adamlar gıder fenere salonda yas

par maddı yardımda yapar

biz boyle konusuruz bızımkıler gıder ulkere tav olurlar sus payı bıkac mılyona adamlar gıder fenere salonda yas

par maddı yardımda yapar

Kardeş işte bunun yapılmaması için taraftar olarak tepkimizi dileğimizi göstermeliyiz ki bir kere sözleşme yapıldıktan sonra 5 yıl o firmayla devam ediyorsun...

Twitterden gördüm Cola Turka firması geçtiğimiz günlerde Beşiktaş'a teşekkür edip "Haziran'dan sonra sözleşmemizi uzatmayacağız." mesajını göndermiş.Bakalım onlarda hangi sponsoru bulacaklar...

Mercedes benz bize sponsor olur mu veya olma ihtimali nedir olabiletesi varmı ?

Mercedes benz bize sponsor olur mu veya olma ihtimali nedir olabiletesi varmı ?

mercedes Alman milli futbol takımına sponsor.Genelde milli takımlara oluyorlar.Olmasına olurda mercedes bu işlere girmez.Beşiktaş Toyota ile uzun süre görüşmüş ama anlaşma sağlanamamış.Kaynak Twitter sport tv basketbol editörü...

Geri
Üst Alt