Kadın ve Erkek Takımımızın Sponsoru Medical Park Oldu

Cevap: Galatasaray Sponsorluk Anlaşması

eyupyildizz EYÜP YILDIZ

En son dün Hakan Üstünberk ile konuştum M.Park sponsorluğunda sorun yok dedi... Bence yakında açıklanacaktır!

16 dakika önce Favorilere ekle Retweetle Yanıtla

Bence Efes Pilsen ile birleşilmeli.Zira adamların takımı kapatılma tehlikesi ile yüz yüze.

Efes Galatasaray

Galatasaray Efes iyi bir birleşme olacaktır.

Taraftar desteği bizden,bütçe onlardan.

hayır Efes ismini değiştirerek kapanmaktan kurtuldu. yani kapanma söz konusu değil. ismi Anadolu Efes oldu.

Sponsorluk için sürekli sorun çıkarılıyorsa zorlamanın manası yok.Taraftarla iletişime geçirilebilir kombine olsun başka şeyler olsun elimizden geldiğince destek olmaya çalışırız.

Sarı Kırmızılı camiayı sarsacak haber!

Medical Park Hastaneler Grubu, Galatasaray'ın erkek ve kadın basketbol takımları ile kadın voleybola sponsor olmaktan vazgeçiyor.

Sarı-kırmızılı kulüpte kırmızı alarm verilmiş durumda.Galatasaray, amatör branşlarda büyük bir krizin içine düştü.

Medical Park Hastaneler Grubu, erkek basketbola seneliği 6.5 milyon Euro'dan 4 yıllığına sponsor olacaktı. Yani toplamda 27 milyon Euro'luk destek gelecekti.

Kadın basketbola ise senelik 2.2 milyon Euro'luk katkı yapacak olan grup, kadın voleybola da yıllık 3 milyon Euro'luk kaynak aktaracaktı.

Fakat tüm sponsorluklardan vazgeçilmek üzere. Bunun sebeplerinden biri ise “Galatasaray Futbol Takımı'nın sağlık heyetini Acıbadem doktorlarının oluşturması” Yılda 11.7 milyon Euro'luk geliri yanmak üzere olan sarı-kırmızılı yönetim ise Medical Park'ın sponsorluktan vazgeçmek üzere olması nedeniyle zor bir dönemden geçiyor.

ÇÖZÜM ARANIYOR

Sarı - kırmızılı kulüp bu duruma acil bir çözüm bulmaya çalışıyor. Galatasaray Basketbol Şubesi Sorumlusu Hakan Üstünberk konu ile ilgili olarak "Böyle bir durum var, arkadaşlarımız görüşmelerini sürdürüyor. Medical Park'tan yıllık ne kadar gelip gelmediğini tam bilmiyorum ancak dediğim gibi çalışmalar sürüyor. Gerekli olan şey yapılacak" dedi.

MİLLİYET

Kaynak Milliyet ama Hakan Üstünberk açıklama yaptığına göre durum ciddi galiba.Uzun yıllar sonra ilk defa bütün branşlarda kafaya oynayacaktık,bu durumdan takımların etkilenmesi gibi işlerin düşünmesi bile sıkıcı.

Galatasaray Basketbol Şubesi Sorumlusu Hakan Üstünberk konu ile ilgili olarak "Böyle bir durum var, arkadaşlarımız görüşmelerini sürdürüyor. Medical Park'tan yıllık ne kadar gelip gelmediğini tam bilmiyorum ancak dediğim gibi çalışmalar sürüyor. Gerekli olan şey yapılacak" dedi.

yha şube sorumlusu bilmeyecek öylemi illaki milliyet. ama dogru olması yüksek kuşlar kriz içinde meydanı bjize bırakmamak hertürlü ali cengiz yaparlar

Sponsorluk bizi gerekli seviyeye çıkarmaz. Bi firma ya da takımla birleşme olmalı.

Adamlar haklı beyler, kalkıpta 3 bransta sporsor oluyorlarsa bize bizde kalkıp Futbol Takımı'nın sağlık ekibini Acıbadem'den oluşturuyorsak buna rağmen, doğru olmaz bu. Nasıl orta yol bulunucak bilmiyorum. Diğer branslar ayrı futbol ayrı belki ama adamlar yılda 12 milyon € civarı para bırakıyorlarmış toplamda, bizden de bir anlayış beklerler bunun karşılığında.

Türk Telekom olamaz mı diyeceğim,stadımızada sponsorlar.Ama onların spor şubeleri var,anca birleşme olabilir.Çok can sıkıcı bir durum.

Adamlar haklı beyler, kalkıpta 3 bransta sporsor oluyorlarsa bize bizde kalkıp Futbol Takımı'nın sağlık ekibini Acıbadem'den oluşturuyorsak buna rağmen, doğru olmaz bu. Nasıl orta yol bulunucak bilmiyorum. Diğer branslar ayrı futbol ayrı belki ama adamlar yılda 12 milyon € civarı para bırakıyorlarmış toplamda, bizden de bir anlayış beklerler bunun karşılığında.

---kesinlikle katılıyorum

medikal park geldi rekabet arttı bencede sponsor arayışına girilmeli.

Sabancıdan atılım bekliyorum versin pegasus reklamını birlikte uçalım :D

Yahu doktor istifa eder geçer Medical Park'a , sorun çözülür.:D

Glatasaraya en çok kazancı sağlan kimse o olsun biran önce o kadar transfer yapıldı.

İnşallah yalan haberdir yoksa çok kötü olur.

Medical Park işi yatmış, yeni sezonda büyük ihtimalle sponsorsuz mücadele edecekmişiz. Şimdi iş bize düşüyor herkes kombinelere ve basketbol ürünlerine destek göstersin yoksa takım ücretlerini ödemede sorun çıkabilir. Oktay Mahmuti'yi kaybetmeye kadar gider bu iş. Lütfen destek olalım kulübe.

katarlilara sorsunlar onlarda para bol, yilda 5 milyon yollasalar kafi

Sadece Galatasaray ismiyle yarışmanın güzelliği başka ama ödemeler yapıldığı sürece.Açıkcası x oyuncu parasını alamadığı için takımdan ayrıldı gibi haberleri duymak şu saatten sonra ağır olur.

Sponsor olmazsa çok kötü olur

Rakibine Ülker yağdırıyor

Geri
Üst Alt