Kadın ve Erkek Takımımızın Sponsoru Medical Park Oldu

Cevap: Galatasaray Sponsorluk Anlaşması

Erkek takımına MP olmasın ya başka bişey olsa keşke THY gibi falan

sağlam bir sponsor gelebilir şahsen Zengin olsam banko sponsor olurum hiçmi zengin GS li şirket yok yahu 1 se 5 veririm hem kulüp kalkınır cimri herifler

abdürrahim albayrak olsun ya galatasaray altur diye güzel olur tur geçtigimiz zaman başlıklar hazır zaten galatasaray alTURladı

Medical Park olacak heralde.

Eurolige çıktık şimdi sıraya girerler.. Medical sorun çıkarıyordu. Şimdi tıpış tıpış gelir.

ntvspor da haber olarak söyledin 3 yıl için 20 milyon dolar vericekmiş medikal park çarsamba imzalar atılacakmışş

3 yıl en az 25 milyon olmalı....

Bayan takımlarını bırakıp sadece erkek takımına sponsorluk teklifinin doğru olduğuna inanmıyorum daha doğrusu inanmak istemiyorum bir de bunun yönetim ayağı var onlarda bunu kabul edecek kadar vizyonsuz değillerdir,yani inşallah yanılmıyorumdur.

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı her türlü sponsor bulur,bulmalıdır da hem de Eurolig'e kalmışken.Eğer olmuyorsa da yönetim kendi şartlarıyla karşılasın ne demek 3 yıl 20 milyon dolar dalga mı geçiliyor?

3 yıl için 20 milyon komik rakam. Sponsor bulamadıysak bari 1 yıllık yapın da 3 yılımızı bağlamayalım. Ondan sonra ağlarız Medical Park'tan kurtulamadık diye.

Bayan basketbol ve voleybol takımımıza ne kadar veriyor bu Medicalpark?Yönetim karşılayamaz mı Medicalpark'ın verdiği parayı?

3 yıl için 20 milyon komik rakam. Sponsor bulamadıysak bari 1 yıllık yapın da 3 yılımızı bağlamayalım. Ondan sonra ağlarız Medical Park'tan kurtulamadık diye.

bu seferde 15 gibi rakamlar konuşuluyor 3 yıllık

Galatasaray bayan Basket ve Voleybolun sponsorunu kendi elleriyle alıp erkek Basketbola verdilerse Aysal Reisin bendeki kredi notu 10 puanlık sert bir düşüş yaşamıştır.

bu nedir arkadaş ya.

koskoca Galatasaray isek eğer böyle işleri hemen halledebilmemiz lazım. elin adamı kurmuş sistemi yardırıyor her branşta biz de uğraşıyoruz acaba cart sponsoru ile mi anlaşsak yoksa zart sponsoru ile mi diye. yıllardır kimse ses çıkarmıyor ama bu işler sıkıcı olmaya başladı. tamam kolay iş değildir de biz de koskoca Galatasarayız abi.

Cafe Crown yıllık 4.5 veriyordu sanırım. :o

O kadar ek gelir kazanıcaz Medical Parkın pek artısı yok.

İddaa geliri+yayın geliri+Euroleague yayın geliri zaten 4-4.5 milyon dolar ediyor.:o

Bayan basketbol ve voleybol takımımıza ne kadar veriyor bu Medicalpark?Yönetim karşılayamaz mı Medicalpark'ın verdiği parayı?

basketbolculara 2.5 , voleybolculara 2 gibi biliyorum.zaten resmi açıklama olmadığı için bişey diyemeyiz.yani 4.5 veriyordu 500 bin dolar zamla 5 milyon yapmış.

Biz hiçbir zaman şirket takımı olmayacağız..

Galatasaray sadece ve sadece taraftarındır...

koskoca galatasaray beş senesini kahveye versin kurtulduk derken aylardır o buraya sponsor oteki buraya sponsor yahu adam gibi hem erkek basketbola hem bayanbasketbola hemde voleybola sağlam dişli para veren sponsor bulun yoksa fener bu işe başlamıs ulkeri almıs sistemi oturtmus salonunuda yapıyo devam eder

Bayan basketbol Pegasus bayan voleybol Yurt İçi Kargo deniyor.Pegasus işi geçen salonda konuşuluyordu doğru olma ihtimali olabilir.Yurt İçi Kargo meselesini ilk defa duydum.

Geri
Üst Alt