- 27 Ocak 2010
- 139.363
- 105.696
- 5.648
zor bi kriterHabere göre Haak, Egonu'nun takımına gidiyor takas olmuşlar gibi düşün. Alexia kalmak istiyorum demişti eşeklik yapmazsak tutarız herhalde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zor bi kriterHabere göre Haak, Egonu'nun takımına gidiyor takas olmuşlar gibi düşün. Alexia kalmak istiyorum demişti eşeklik yapmazsak tutarız herhalde.
Kesin yaparız.zor bi kriter
yapar kardesim güçsüz olursan herkes herşeyi yapar ama hollandalı hatunun gitmesine üzüldüm. Burhan felekte izlemiştim bir icim suydudevletin bankası transfer yapıyor bunun denetlenmesi lazım
Alexia seneye fenere gider. Bizde tecrübe kazaniyorEgonu haAlexia'dan hala umudum yok Elmas nolur sasirt bizi.
Saglam orta oyuncu ve pasor alirlar bize de ins.Ligde su sekil takilmayalim
Ekli dosyayı görüntüle 145777
Yeter artikkkk.Kadin baskette de Bria'yi kaptirdik!!Alexia seneye fenere gider. Bizde tecrübe kazaniyor
parayı koklayan adam
rtaş haak ne kadar para alıyordurEczacıbaşı, Hande gibilere star muamelesi çektikçe kaybetmeye devam edecek. Baktığında iki tarafta aşağı yukarı aynı parayı harcıyor fakat yıllardır sıklet farkı var arada her sene daha da açılıyor üstüne. Boskovic 1'in üstünde kontrat almasa ilk fırsatta tüyer ki yakında o parada tutmaya yetmez her sene rekabetten uzak o da bir yere kadar.
Geldiğinde 1 milyon dolar denmişti.rtaş haak ne kadar para alıyordur
Noldu birsey mi oldu. Futboldakiler ruhumu öldürdü kardesimneredesin muhasebeci @Barış Savaş
ohaGeldiğinde 1 milyon dolar denmişti.