- 6 Eylül 2014
- 93.932
- 64.721
- 4.608
Ulan git yikan bunu dedin geri döndüktr dışındaki turnuvalarda da performans ciddi derecede düşüyor gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan git yikan bunu dedin geri döndüktr dışındaki turnuvalarda da performans ciddi derecede düşüyor gibi
canlı prefixi de koydum son seti kaybetmemek için hiçbir neden kalmadıUlan git yikan bunu dedin geri döndük
Yenildik tebrikler abv.canlı prefixi de koydum son seti kaybetmemek için hiçbir neden kalmadı
canlı prefixi de koydum son seti kaybetmemek için hiçbir neden kalmadı
Sorma yaw her sene 1573 adet turnuva oluyor. Ergenliğimizde mahallede 2 direkt arasına ip çekmek suretiyle üçgen kaplama dandik futbol topuyla(takımların renklerinde) bile bu kadar turnuva yapmıyorduk.Bu sporun degerini dusurduler. Paso milli mac yapiyorlar. Gecen erkek macini izleyeyim dedim, o turu gecersek x turnuvasina katiliyoruz ve onu da gecersek diger x turnuvasina katiliyoruz
Veleybolu sık sık takip edermisiniz yoksa sadece millî maçları mi izlesiniz Sedat Beysantarelli neden geldim istanbula şarkısını söylüyor içinden
vakıfbank ve milli takımı yakından takip ediyorum renktaşVeleybolu sık sık takip edermisiniz yoksa sadece millî maçları mi izlesiniz Sedat Bey
Çok basit seyleri bile yapamıyor begenmiyorum