Kadın Voleybol Takip Başlığı

Maçı izleyemedim çok büyük iş yapmış Vakıfbank. Fener kulübünün skandallar listesine girer bu maç.

Öyle ki hemen kullanışlı aparatlarına ilk önce bir kaç tane transfer haberi yaptırmışlar hatta biri 2026-2027 sezonu için yetinmemişler bir de Kadıköy'e voleybol salonu 7000 kişilik haber girdirmişler.

Öyle ki hemen kullanışlı aparatlarına ilk önce bir kaç tane transfer haberi yaptırmışlar hatta biri 2026-2027 sezonu için yetinmemişler bir de Kadıköy'e voleybol salonu 7000 kişilik haber girdirmişler.
Daha ne transferi. Bu kadrodan daha iyisini kuramazlar. Loser olmanın çaresi çok zor.

Zuhahaha

Ulan elenmeyi daha da travmatik hale getiren detayı sonradan öğrendim.

Sen kalk bir ton para harcayıp, F4'ü salonuna taşı.

Sonra ALTIN SET ile elen.

Bu herifte resmen bir gram bereket yok ya. Bu kadar para harcayıp, kimsenin iplemediği bir branşta bile rezil rüsva olmak gerçekten çoğu kişinin harcı değil.

Zuhahaha

Bu herifte resmen bir gram bereket yok ya. Bu kadar para harcayıp, kimsenin iplemediği bir branşta bile rezil rüsva olmak gerçekten çoğu kişinin harcı değil.
ilk 4 seti al 4-0 önce geç bi şey kazanma vakıf 4 seti alsın sana çaksın puahahhaha

Zuhahaha

Kadın voleybolculari onemsiyorum

Kim koyarsa koysun, Fenere koyandan Allah razı olsun.. Ama,

Adamlara gıpta etmemek elde değil.. Futbolda bizimle, basketbolda Efes ile, kadın voleybolda Vakıf ile Eczacı ile, erkek voleybolda Halkbankası, Ziraat bankası ile sürekli kafaya oynuyorlar.. Kadın basketbolda zaten rakipsiz kaldılar..

Genellikle kaybediyor olmaları kulübün genlerine işlemiş olan looser lıktan kaynaklanıyor, ancak yine de her branşta zirveyi hedefliyorlar. En azından zihniyetleri bu.

Bizim gibi 'dostlar alışverişte görsün' modunda takılmıyorlar..

Sözüm ona kulübün gelirleri rekor kırıyor, Türkiye şartlarında astronomik seviyelere ulaştı..

Bir Sara'nın bonservisine basketbolda euroleague de kafaya oynayacak takım kurar, diğer branşlarda içerde dışarda ambargo koyarsın..

Amatör branşlar ya adam gibi yapılmalı ya da kapatılmalı.. Hiç bir hedefi olmayan kadrolar kurarak, sırf maliyet yaratmak akıl işi değil..

Adamlara gıpta etmemek elde değil.. Futbolda bizimle, basketbolda Efes ile, kadın voleybolda Vakıf ile Eczacı ile, erkek voleybolda Halkbankası, Ziraat bankası ile sürekli kafaya oynuyorlar.. Kadın basketbolda zaten rakipsiz kaldılar..

Genellikle kaybediyor olmaları kulübün genlerine işlemiş olan looser lıktan kaynaklanıyor, ancak yine de her branşta zirveyi hedefliyorlar. En azından zihniyetleri bu.

Sözüm ona kulübün gelirleri rekor kırıyor, Türkiye şartlarında astronomik seviyelere ulaştı..

Bir Sara'nın bonservisine basketbolda euroleague de kafaya oynayacak takım kurar, diğer branşlarda içerde dışarda ambargo koyarsın..

Amatör branşlar ya adam gibi yapılmalı ya da kapatılmalı.. Hiç bir hedefi olmayan kadrolar kurarak, sırf maliyet yaratmak akıl işi değil..
Mehmet cibara gibi capsizi başa koymuşlar başarı gelmesi inkansiz

Mehmet cibara gibi capsizi başa koymuşlar başarı gelmesi inkansiz

Cibara yı tanımıyorum ancak yıllar önce ismi yeni yeni duyulmaya başlandığında çok güzelleniyordu kendisi.. Geleceğimiz falan deniyordu..

Sorun Cibara da değil aslında.. Zirveye oyanayanların yarısından azı bir bütçe ile başarılı olma şansın yok.. Maksat spor olsun, dostlar alışverişte görsün mantığı ile kurulan kadrolarla kalıcı başarıyı yakalamak mümkün değil..

Ben en büyüğüm diyorsan yarıştığın tüm branşlarda zirveyi hedeflenmen gerekir..

Bu mantığa pek katılmıyorum. Basket- Voleybolda olay tamamen bütçe üzerine kurulu ve harcadığın paranın dönüşü yok. Ben özellikle Kadın basket ve erkek voleybolda oyuncu yetiştirme ve Türk oyuncu kazandırma işinin ön planda olması gerektiğini düşünüyorum. Kadın Voleybol ve Erkek Basketbolda zamanla yarışmacı olunabilir iyi bir yapı kurularak. Fb o yüzden gitme sana muhtacız diyor zaten çünkü amatörlerde bu bütçelerle dönmelerinin mümkünatı yok tamamen Koç'un yüksek bütçeleri sayesinde dönüyorlar.

Fener de bir holding takımı artık çünkü. Vakıftan, Efes'ten bir farkı yok. Birine Opet, diğerine Beko, yok Pürsu, yok Grundig... Salon Ülker'den bedava... Nereye bütçe lazımsa oraya aktarıyorlar bütçeyi.

gs'ın amatör branşlarının başına son derece becerikli ve tamamen gs menfaatlerini birinci planda tutan süper bir yönetici de gelse, asla vakıf-eczacı-koçspor gibi olamayız. tabiki şu andan daha iyi durumda oluruz ama yine de direkt onlar gibi olamayız.

çünkü gs amatör branşlarda, kendi bütçesi ile + o branşların ağırlığına göre bulabileceği max sponsor desteği ile (vakıf'a, koç'a, eczacı'ya göre çerez parası kalacak büyüklükte) ayakta durmaya çalışıyor.

bu bir tercih meselesidir. gs amatör branşlardan büyük zararlar etmek istemiyor. kendi yağında kavrulmak istiyor.

yukarıda yazdığım takımların ise kar-zarar gibi bir derdi yok. arkalarındaki dağ gibi şirketler sayesinde, devasa bütçeler ile takımlar kuruyorlar. sadece türkiye'nin değil, avrupa'nın da en iyi takımlarını kuruyorlar.

haa, gs'ın amatör branşlarda bu strateji ile faliyetlerine devam etmesi ve sürekli ilk 3-4 dışında kalması, winner ve kurumsal kimliğine büyük zarar veriyor. buna katılıyorum.

ben de bu yüzden her zaman diyorum ki;

eğer amatör branşlarda varsan, kar-zarar işine bakmayacaksın. rakiplerine yakın bütçelere çıkacak, "bu işin içinde ben de varım" diyeceksin. zira gs, var olduğu her branşta zirveyi hedeflemelidir.

yok eğer kar-zarar hesabı yapıyorsan, o zaman amatör şubelerini kapatacaksın.

kimsenin gs'ın kurumsal ve winner kimliğine zarar vermeye hakkı yok.

işin özeti; gs'ın ilk önce zarar etmeyi göze alarak "amatör branşlarda rekabetçi bütçe" kararını alması gerekiyor.

Fb kadar para harcamadik ama biz de onlar da ŞL alamayacak! Puahahaj

Amatör branşlara şöyle bakıyorum mesela kadın baskette EL aldık ondan sonraki lig maçında 200-300 kişi ya vardı ya yoktu. Yani harcanan para ve gelen başarı hiç bir şekilde dönüşü olmadı. O yüzden amatör branşlarda kadın basket- erkek voleybola yapılan yatırım hatalı orada tamamen Türk gençlerini yetiştirme olarak bakmalıyız. Kadın Voleybol ve Erkek Baskette ise özellikle salon yapıldıktan sonra en azından seyirci- kombine- loca gibi dönüşü olabileceğinden yatırımlar salondan sonra artabilir. GS branşlarda olmalı her zaman kupa olmaz hedef bazı branşlarda Türk sporcu yetiştirmekte iyi bir hedef bence. Şu an bunları doğru hedef ve buna yönelik planlarla yapılmıyoruz maalesef hatamız bu.

Geri
Üst Alt