Kadın Voleybol Takip Başlığı

Kelsey plum ve alba torrens 2 lisini gormek istiyorum bayan baskette
Vallahi iyi olur ben de istiyorum Egonular, Boskovicler bizde oynasın. Ligin garibanı şeklinde takılmaktan sıkıldık yıldız oyuncular kupalar şampiyonluklar görmek istiyoruz.

Brezilya'da Sırbistan'da az daha eleniyordu son topta kazandılar.

Amerika-Sırbistan, Brezilya-İtalya beklenen dörtlü sürpriz olmadı.

Geçen biri yazmıştı Avrupa şampiyonu Sırbistan takımı Belgrad'da gezse takımın yarısını tanıyan çıkmaz diye bizim takımın üçüncü yedeğinin köpeğine fan sayfası açıyorlar. Bu kadar şişirirsen patlar haliyle.

Nereden biliyormus bunu ?

Ornegin, Tijana Boskovic geliri senelik yaklasik 1.8m+ USD ve diyorsunuz ki kimse tanimiyor :) . Instagram kullanmiyorum, buraya yazarken bir bakayim dedim, 254K takipcisi var. Eda'nin ise 349K ki Eda hem Turk (populasyon) hemde 10 yas daha yasli neredeyse. Kisacasi, alti cok dolu bir bilgi degil bu.

Ayrica, bende yolda, uzun boyu haricinde, bazi oyuncularimizi gorsem tanimam. Ancak o kadar da degil. Belgrad'da da gayet tanirlar. Onlar icin Voleybol oldukca onemli bir brans.

Bu arada Boskovic'i rastgele ornek verdim daha iyi ve eski/tecrubeli isimleri elbette vardir.

edit: simdi gordum sende biliyor ve orneklemissin bu oyuncu birkac mesaj oncesinde.

Son düzenleme:
Fenerin oyuncusu milli olunca finaller filan gelebilir

Nereden biliyormus bunu ?

Ornegin, Tijana Boskovic geliri senelik yaklasik 1.8m+ USD ve diyorsunuz ki kimse tanimiyor :) . Instagram kullanmiyorum, buraya yazarken bir bakayim dedim, 254K takipcisi var. Eda'nin ise 349K ki Eda hem Turk (populasyon) hemde 10 yas daha yasli neredeyse. Kisacasi, alti cok dolu bir bilgi degil bu.

Ayrica, bende yolda, uzun boyu haricinde, bazi oyuncularimizi gorsem tanimam. Ancak o kadar da degil. Belgrad'da da gayet tanirlar. Onlar icin Voleybol oldukca onemli bir brans.

Bu arada Boskovic'i rastgele ornek verdim daha iyi ve eski/tecrubeli isimleri elbette vardir.

edit: simdi gordum sende biliyor ve orneklemissin bu oyuncu birkac mesaj oncesinde.
Oradaki ana fikir oyuncuların tanınıp tanınmaması değil zaten. Ortada olmayan başarıya belgeseller yapılıp yapılan pr sayesinde hak ettiklerinden çok daha fazla maaş alan haddinden fazla değer gören takıma eleştiri var. Boskovic'in yedeği Bjelica Romanya liginde 200 bin dolara oynuyor aynı pozisyonda senin yedek oyuncun 500 bin dolar alıyor olay bu.

Yani anlamiyorum, her takimi yenebilmeleri mi gerekiyor ? Bu nasil bir mantik arkadas ? Daha guclusu ve daha iyisi varsa o kazanir, ya da kazanmasi olasidir dogal olarak. Bu kadar basit bir denklem. Ayni turnuvada, DK-2002, Brezilya'ya iki kez kaybettik futbolda mesela, ya da gecmiste bizim Real Madir maclarimiz elendik mesela.. Ne yapalim simdi ? Demek ki rakip daha iyi. Iki maci da izledim, bizden daha organize ve iyiler. Bireysel olarakta iyiler.

Bu listeye gore bizden daha iyiler, https://en.volleyballworld.com/volleyball/world-ranking/women

Gidip Costa-Rica'ya elenselerdi anlardim bu elestirileri (yani kagit ustunde) mesela A-Milli Fubol Takimimiz'a olan elestirileri normal karsiliyoruz cunku kazandiklari ile verdikleri orantisiz. Ancak rakibin sende iyi ise, kaybedince "influencer'lar" diye goy goy yapmak saglikli bir ruh hali degil. Ayrica, izlemezseniz, takip etmezseniz, mesela benim gibi, bu kondua irite de olmazsiniz.

Pardon Vasfi, bu mesaja patlamis gibi oldum da elestirileri anlamsiz buluyorum.

Kisacasi, hem Sirbistan hemde ABD bizden iyi takimlar. Olmasi gerektigi gibi Polonya vs yenmisiz ki normal olanda buydu. Daha iyi takimlar bizim icin zor rakipler maalesef.

Oradaki ana fikir oyuncuların tanınıp tanınmaması değil zaten. Ortada olmayan başarıya belgeseller yapılıp yapılan pr sayesinde hak ettiklerinden çok daha fazla maaş alan haddinden fazla değer gören takıma eleştiri var. Boskovic'in yedeği Bjelica Romanya liginde 200 bin dolara oynuyor aynı pozisyonda senin yedek oyuncun 500 bin dolar alıyor olay bu.

Olabilir, piyasa buysa. Ben gidip de bu oyuncularin "yalvardiklarini" dusunmuyorum. Demek ki bu PR calisiyor ve satiyor bu durumda bu gelirleir elde ediyorlar. Ayrica, Boskovic'in yedeginden ote kendisini konusuyorum suan. Onun kazanci gayet yuksek. Son olarak, bireysel olarak iyi oyuncularimiz var ancak hepsi o kalitede degil. Bu bir takim oyunu, birkaci isini iyi yapmazsa zaten kaybedersin. Gidip futbolculara sarsinlar oncellikle diye dusunuyorum.Yenildikleri takim ABD. Bunu gecsek zaten Sirbistan gelecek. Yani kalite olarak ustumuzde olan ekipler.

Bunun olacağı zaten belliydi milli takımın asıl sorunu maç içinde bir yerde koptuğu zaman tekrar işin içine giremiyorlar herkesin modu düşüyor ve kaybettik havası oluşuyor yüz ifadelerinden bile bu anlaşılıyor. Bugün Sırbistan - Polonya mücadelesine bakınca bizim ABD ile olan maçta da aynı şekilde geçmesi lazımdı en azından o öyle olması gerekiyordu ama ne yazık ki uzaktan yakından 1. set hariç o da sonlarda batırdık beklentilerin yanına dahi yaklaşamadı rezalet bir maç çıkardık.

boskovic'in 100 maçını izlemişimdir instasına da bakmışımdır yolda yanımdan geçse tanımam. eda erdem geçse 50 km öteden filenin sultanı geliyo diye belli eder

Acayip oyuncu ya daha acayibi böyle bir makineye rağmen Eczacıbaşı yıllardır hiçbir şey kazanamıyor.

Geri
Üst Alt