Kadın Voleybol Takip Başlığı

Finalde Ferhat'a kupa verse bile fikrim değişmez Guidetti'den büyüğü yok bu oyunda. Geçen sene 3-0 kaybedip altın sette aldı finalde 2-0'dan gelip aldı acayip bir psikolojik üstünlük. Evet her zaman iyi kadroyla oynuyor her zamanda hakkını veriyor.

ben fb opetin değil vakıfı finalde eczacıyı yenip şampiyon olacağını düşünüyordum. ulan ne rezil camia asdjkl düşünsene bir de taraftarı olduğunu xD yalnız arina dün yokları oynadı çok şaşırdım. Tebrikler Zehra ! Kupa sana yakışır gülüm

Bu kadar yatırım yapıp bu kadar başarısız olmak beceri ister.

Eczacıbaşı kafalarına kafalarına vuruyor şikecilerin

fenerin ülkedeki en büyük spor kulübü olduğunu idrak edip tüm enerjimizi mücadele edebildiğimiz yegane branşa kanalize edelim derim

Fenerin finali vakiflaydi eleyince onları şampiyon oldular zaten. Eczacibasinin başında ki balon hocaları oldukça en kolay rakip olur her zaman hem fenere hem vakifbank'a.

Fenerin finali vakiflaydi eleyince onları şampiyon oldular zaten. Eczacibasinin başında ki balon hocaları oldukça en kolay rakip olur her zaman hem fenere hem vakifbank'a.
Adasına sahip çık

Bu arada adamın hicbiri itirazi doğru cikmadi

Eczabasi bunla şampiyonlar ligi finalinde. Ve bu sene ligde ilk defa yenilmis

bu eczacı ligi nasıl namağlup bitirdi?

Eczacida sinek diye bir oyuncu var nerden bulmuşlar bu kazmayi

boskovicli milyonluk kadroyu ferhatlar ve köpekler giremeze mi teslim ettiniz :)

Geri
Üst Alt