- 4 Aralık 2009
- 14.166
- 10.614
- 2.498
Oyy ne de güzel Amerikanya'ya koymak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
acabilirsin rtaş
yatakta olsam uyurdum... her halimle ayakta dimdik izledim maçıyatakta mı ızlıyon hamza hocam

En erken kaç yaşında aliyorlar tam bilmiyorum ama Zehra Güneş 7 yaşinda başlamış diye hatırlıyorumYa ben kızımı spora yönlendirmek istiyorum aklımda da voleybola yazdırmak var. benim boyum 1.96 kızım da uzun olacak insallah. Ankarada vakifbankin okullari var en erken kaç yaşında alıyorlar bilen var mı acaba?
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bizimkiler sağlam oynamıyor muydu peki. Dünya sıralamasında 1. sıradaki ABD'yi elediler sonuçta.Çin maçına baktım çok sağlam oynuyorlardı, işimiz zor.
Uyudum o saatteBizimkiler sağlam oynamıyor muydu peki. Dünya sıralamasında 1. sıradaki ABD'yi elediler sonuçta.
Ya ben kızımı spora yönlendirmek istiyorum aklımda da voleybola yazdırmak var. benim boyum 1.96 kızım da uzun olacak insallah. Ankarada vakifbankin okullari var en erken kaç yaşında alıyorlar bilen var mı acaba?
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bizimkiler sağlam oynamıyor muydu peki. Dünya sıralamasında 1. sıradaki ABD'yi elediler sonuçta.
2 hafta önce Vargas'ın olmadığı etapta tüm maçları kazandılar.Vargas olmasa YF bile gelmeyebilirdi
Onlar zayifti. Asil rakipler Brezilya filan. Italya yine eksikti. Zaten paso CF filan yapiyorduk2 hafta önce Vargas'ın olmadığı etapta tüm maçları kazandılar.
??????????Ebrar iyi oynadı. Son 2 sayiyida o aldi. Cansunun rezalet pasları ve ısrarla ebrara oynaması rezillikti.
İyi hatırlıyorum Sırbistan macinda 13 9 öndeyken hocayı bakıp önüne düşen topu tutamamisti bu cansu.sonRa yenildik ordan 15 13