Kadın Voleybol Takip Başlığı

Devşirme sınırı getirilmiş kadın voleybola sanıyorum Vargas etkisi. Başka milli takımda forma giymiş oyuncuya vatandaşlık verip oynatamıyorsun artık. Bence eğrisi doğrusu oldu bu arada basketbola da getirsinler Avrupa şampiyonası oluyor takımların %80'inin guardı Amerikalı.

Devşirme sınırı getirilmiş kadın voleybola sanıyorum Vargas etkisi. Başka milli takımda forma giymiş oyuncuya vatandaşlık verip oynatamıyorsun artık. Bence eğrisi doğrusu oldu bu arada basketbola da getirsinler Avrupa şampiyonası oluyor takımların %80'inin guardı Amerikalı.
Carataşu'yu etkiliyor mu bu durum. O da Ocak'tan sonra A milli takımda oynayacaktı.

fenerasyon kendi takımları bi tane tutturunca başkaları da heveslenmesin diye apar topar karar almış. o zaman vargas'ı da oynatmasınlar milli takımda. tek sezon takımlık play-off sistemi gibi işleri güçleri şike şaibe, hile hurda.

Fenere calismislar şimdi yok he mi

Eda Erdem'in sarı forma üzerine kırmızı kalemle yazmama olayı ne kadar irrite edici yahu.

Tam ülkece umutsuzluğa kapılınmış bir ortamda, kadın milli voleybol takımımız (ben sultan multan bilmem, bayılıyorlar böyle arabic atıflara) hepimize umut olmuş. Ne açıdan, ülkede herhangi bir kurumun liyakat ile yönetildiği zaman, ne kadar ileriye gidebilme potansiyeli olduğunu ispat etme açısından.

Şimdi sen böyle bir olayın, son derece değerli bir parçası olmuşsun, seni sevenleri üzme be. Artık herkesin sporcususun sen. Kendi özel alanında sabaha kadar GS'a küfür et ama public alanda bunu yapma.

Milli takım dünya kupasında 3. oldu, ilk onbirin 8'i bizim sporcularımız idi. Milli kahraman oldular hem de en majör, en takip edilen spor dalında.

Buna rağmen Kadiköy'de Ergün Penbe korner atarken kafasına yumurta attılar, Ergün Penbe haa. Adam gık demedi.

O dönemde bizim hiçbir sporcumuz prof sporculuğunu icra ederken, public ortamda böyle irrite edici showlara girişmedi. Hasan Şaş, Bülent Korkmaz dahil.

Euro 2008'de Arda Turan takımı taşırken, Aziz Yıldırım defalarca teklif yaptı, basın önünde sordular, Arda hep rakibini onore ederek cevap verdi.

Yazık.

Şimdi Yoğurtçu parkında Alex'in yanına Eda ERDEM'in heykelini rahatlıkla dikebilirsiniz.

Son düzenleme:
2023-2024 voleybol sezonu AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası; 2022-2023 sezonunun Lig Etabı 1.’si Fenerbahçe Opet ile Kupa 1.’si Vakıfbank takımları arasında aşağıdaki programa göre oynanacaktır.

11 Ekim 2023 – İstanbul TVF Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu

19.00 Fenerbahçe Opet-VakıfBank (TRT Spor)

Kendilerine yakışan sponsoru bulmuşlar. Dilan polat nedir lan oldu olacak berdan mardini yazdırsalarmış

Vargas ilk yarı Çin'de oynuyormuş Şubat'ta fenere gelecekmis

Geri
Üst Alt