#kadınaşiddetehayır

Keramettin TANRIVERDİ

"Bizi sevenleri üzmeyelim baba"
Yönetici
Administrator
öncelikle tüm kadınların 8 mart dünyalar günü kutlu olsun şimdiden.

bu akşam yaşanan vahşi hareketlerin sahibinin tutuklanmasına yönelik bir çalışma var; sosyal medyadan destek verebilen versin, malum ülkede hukuka güven kalmadı, bugün alır yarın serbest bırakırlar.

sürecin takipçisi olunması için bir katkımız olur belki, lütfen herkes duyarlı olsun bu ve bunun gibi konularda.

Adalet bakanı sürecin takipçisi olacakmış. Bari bir işe yarasın.

Admirim demin de dile getirdim, bu ülkeyi anca idam cezası yola getirebilir, katılırmısın? Millet cığrından cıkmış. Katili, tecavüzcüsü, hirsizi pasalar gibi üc bes sene yatıp topluma geri dönüyor, bunlar saatli bomba

Ben 18 yasindayim ve iddia ediyorum bu yasa kadar en az bir kere sozlu tacize
maruz kalmamis arkadasim yok saka degil yok 0.
Hepiniz gordunuz umitcan olayini kac zaman boyunca elini kolunu sallayarak gezdi,en sonunda madde kullanimindan girdi.E insan korkuyor tabii tv de delilleri aciklanmis bir olay butun sosyal medya ayaga kalkmis yine bir sey olmamis.Benim basima gelse kim duracak arkamda siradan biriyim iste kimsenin oglu kizi degilim
Caydirici hic bir ceza yok can guvenligimiz yok umarim bu ulkede adaletin Twitter'dan islemedigi zamanlari yasarim bir gun

Bu ülkede birçok insan organ nakli bekliyor. Bu videoda izlediğimiz kanı bozuk kansız gibilerin organlarına el konulmalı organ nakli bekleyen vatandaşlarımıza verilmeli. Bunların yaşama hakkı bile yok .

Geçin bu işleri ya. 5-6 ay önce de bi ukraynalı dayak yiyen bi kadın çıkmıştı haberlere ben ölmek istemiyorum hapise atın diye ağlıyordu kadın, 1.5 ay önce mi ne haberlerde kadının o dayak atan adam tarafından öldürüldüğünü gördüm. Boşuna popülistlik yapmasınlar yeter artık, sosyal medyaya düşünce ilgileniyormuş gibi yapıyorlar işte

En sonunda allah kitap ne varsa küfür edeceğim sinirden yeter be kardeşim bu kaçıncı şiddet, bu kaçıncı ölüm! Yeter!

videoyu yeni gördüm kanım dondu.

insan eşine neden böyle bir şiddet uygular resmen öldürmeye çalışmış. ayagindaki kundurayla surata tekme atmak ne serefsiz.

düsmanım olsa bir insanin kafasina tekme atmam. allah seni kahretsin

Her şiddet gören kadın veya çocuk için twitterdan adalet aramak çok acı. Dahası şiddet uygulayanlar serbest bırakıldıktan sonra twitterdan tepki verilince yeniden içeri alınıyor yani bir tezat var. Bu problemin düzeltilmesi gerek şiddet uygulayanların yaptıkları yanına kalmamalı.

Şimdi izledim,

Bunu bir insan evladı yapamaz. O kız çocuğunun çığlıklarını duyup öldüresiye kafasına tekme atan bu iblis'i adalet'e verin.

Ama başka türlü adalet olsun, kanlı bitsin o adalet.

kadına şiddet konusu sadece şiddete bakılarak çözümlenmeye çalışıldıkça hiç yol alınmayacak bir konu. idam falan isteyen manyaklar var bunun için. çoğunluk bu şiddete giden yolu sorgulamıyor. çıkıp da bir siyasi de din, dil, kültür konularında eleştiremiyor mesela. biz eleştirsek de bir şey değişmiyor hemen ne alakası var deniyor. işin temeli bunlar. kendini eleştirmeden değiştiremeyeceğin bir konu bu.

Geri
Üst Alt