#kadınaşiddetehayır

Şimdi benim anlamadığım akşamları sokaklarda olması gereken bu bekçiler nerde?

Olay mahalli sitenin içi mi

Eğer sokakta yaşanıyorsa her yere yerleştirilmiş bu bekçiler sadece maske denetimi mi yapıyolar

İşin üzücü kısmı bu sadece görünen kısmı geçen hafta bir günde 3 kadın cinayeti oldu

Adalet beklemek, kadınları korumak, komik olmayın, hangi ülkede olacak bu işler?

Bu ilk değil, son da olmayacak.

Birde Ezan, Bayrak derler ama her türlü pisliği yaparlar.

Profiline bakıp nasıl bir it olduğunu anlayabilirsiniz.

FB_IMG_1615072914732.webpFB_IMG_1615072972109.webp

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

çokmu zordu çocuklara iyi bir eğitim verip,akıllı,bilinçli,ahlaklı,vicdanlı bir topluma sahip olsaydık

çokmu zordu ekonominin anasını bellemeseydinizde aç açıkta kalan olmayıp insanlar suç işlemeye elverişli hale gelmeseydi

çokmu zordu bu ikisini yaptıktan sonra iyi ve adil bir yargı sistemiyle,az olan çürük elmalarada gereken cezayı vermek

idam değil bu işin çözümü çünkü sistem bozuk,bugün a yı idam edersin yarın b gelir,sen alfabenin devamının gelmesini engellersen çözersin bu işi,bozuk bir yazıcıdan her yanlış basımda kartuşu değiştirerek çözüm alamazsın,yazıcıyı tamir edeceksin

Başta ölen sonrada yaşayan bütün kadınların kadınlar gününü kalpten kutluyorum

Var olun ki,var olalım

Umudum kalmadı benim bu toplumdan her anlamda geri kalmışlığa yenildik, bu hayasızlığın içinden çıkamayacağız gibi hissediyorum yeter artık diye bağırmak istiyorum ama sesimin çıkmadığını gördükçe umudumu kaybediyorum...

Kadın 9 kez şikayet etmiş birde Allah kahretsin illa ölmesi mi lazım birşey yapılması için

twitter olmasa ülkede hukuk işlemeyecek. işe bak

1615096550654.webp

Şu çocuğun içinde bulunduğu ruh halini düşünmekten başıma ağrı girdi.Çok marjinal bir fikir olabilir ama çocuk yapmanın kapsamlı bir şekilde yapılacak ahlaki,insani,psikolojik test sonucu kazanılabilecek bir hak olması gerektiğini düşünüyorum.Çocuk yapma hakkı olmadan yapanların elinden o çocuk alınıp devlet himayesinde büyütülmeli.Bu adamın ailesini araştırsak muhtemelen orda da aile içi şiddet vardır.Belli bir insani kaliteye ulaşmamış insanların üremesi engellenmeli toplum kalitesi,ahlakı ancak böyle düzelebilir.

Bu şerefsiz cezalandırılmadıkça daha fazla şerefsiz bunu yapmaya cesaret edecek
Yeter artık bıktık aynı şeyleri söylemekten
Katledilen onca kadını, küçük kızları unutmadık
YETER !

1615102231987.webp

Kendisini darp edenlerden şikayeçi olacakmış yavşak. Ulan seni dövenlere de yazıklar olsun hâlâ 2 ayağın üzerinde yürüyebiliyosun.

Geri
Üst Alt