Kadınlar Voleybol DK 2025 Final |Türkiye 2-3 İtalya | MS | TRT 1 | 7 Eylül

Bu Ebrar sorunlu mu? Her sayi aldiktan sonra garip hareketler yapip kizlarla kucaklasacagina ters yone gidip cins cins hareketler yapiyor :D

Son Durak diyebilir miyiz?

Konuyla pek alakam yok ama Japonya cok iyidir diye düsünüyorum

Son Durak diyebilir miyiz?

Konuyla pek alakam yok ama Japonya cok iyidir diye düsünüyorum
Turnuvanın doğal favorileri Brezilya ve İtalya, diğer tarafta onlar çarpışacak. Japonya onların sikletinde değil ama arada uçurum da yok tabii ki. Ayrıca Amerika da yabana atılacak bir takım değil, geçen sene Brezilya yı yendiler ve final oynamışlardı İtalya ile. Biz yarı finalde İtalya ya yenilmiştik. Kısaca final yolumuz iyice açıldı. Japonya nın hocası Türk bu arada, temmuzda milletler liginde 3-2 yenilmiştik. Fakat bu turnuva da daha iyi görünüyoruz finale çıkarız diye düşünüyorum.

Kağıt üstünde daha iyiyiz deniyor

Genelde yeniyoruz. Son VNL'de yenildik ama yedek ağırlıklı kadroyla oynandı o turnuva. Vargas yoktu o maçta.

Turnuvanın doğal favorileri Brezilya ve İtalya, diğer tarafta onlar çarpışacak. Japonya onların sikletinde değil ama arada uçurum da yok tabii ki. Ayrıca Amerika da yabana atılacak bir takım değil, geçen sene Brezilya yı yendiler ve final oynamışlardı İtalya ile. Biz yarı finalde İtalya ya yenilmiştik. Kısaca final yolumuz iyice açıldı. Japonya nın hocası Türk bu arada, temmuzda milletler liginde 3-2 yenilmiştik. Fakat bu turnuva da daha iyi görünüyoruz finale çıkarız diye düşünüyorum.

Ulan futbolcu sorsam bu kadar detayli cevap alamazdım

Anladığım kadarıyla koyduktan sonra eleniyoruz

Peki finale girince olimpyatlara gidiyor muyuz?

Final yolumuz açık azizim filenin sultanım 👀😍

Geri
Üst Alt