- 31 Ağustos 2021
- 57.923
- 41.745
- 2.733
Genelde tenis anlatan ama voleybolda 150 desibel vargas diye bagirandan iyidir yaSpiker de böyle anlatıyor. Kıstım sesi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Genelde tenis anlatan ama voleybolda 150 desibel vargas diye bagirandan iyidir yaSpiker de böyle anlatıyor. Kıstım sesi.
Kağıt üstünde daha iyiyiz deniyorSon Durak diyebilir miyiz?
Konuyla pek alakam yok ama Japonya cok iyidir diye düsünüyorum
Genelde yeniyoruz. Son VNL'de yenildik ama yedek ağırlıklı kadroyla oynandı o turnuva. Vargas yoktu o maçta.Son Durak diyebilir miyiz?
Turnuvanın doğal favorileri Brezilya ve İtalya, diğer tarafta onlar çarpışacak. Japonya onların sikletinde değil ama arada uçurum da yok tabii ki. Ayrıca Amerika da yabana atılacak bir takım değil, geçen sene Brezilya yı yendiler ve final oynamışlardı İtalya ile. Biz yarı finalde İtalya ya yenilmiştik. Kısaca final yolumuz iyice açıldı. Japonya nın hocası Türk bu arada, temmuzda milletler liginde 3-2 yenilmiştik. Fakat bu turnuva da daha iyi görünüyoruz finale çıkarız diye düşünüyorum.Son Durak diyebilir miyiz?
Kağıt üstünde daha iyiyiz deniyor
Genelde yeniyoruz. Son VNL'de yenildik ama yedek ağırlıklı kadroyla oynandı o turnuva. Vargas yoktu o maçta.
Turnuvanın doğal favorileri Brezilya ve İtalya, diğer tarafta onlar çarpışacak. Japonya onların sikletinde değil ama arada uçurum da yok tabii ki. Ayrıca Amerika da yabana atılacak bir takım değil, geçen sene Brezilya yı yendiler ve final oynamışlardı İtalya ile. Biz yarı finalde İtalya ya yenilmiştik. Kısaca final yolumuz iyice açıldı. Japonya nın hocası Türk bu arada, temmuzda milletler liginde 3-2 yenilmiştik. Fakat bu turnuva da daha iyi görünüyoruz finale çıkarız diye düşünüyorum.
O dünya sıralamasıyla belirleniyor diye biliyorum.Ulan futbolcu sorsam bu kadar detayli cevap alamazdım
Anladığım kadarıyla koyduktan sonra eleniyoruz
Peki finale girince olimpyatlara gidiyor muyuz?
Final yolumuz açık azizim filenin sultanımTurnuvanın doğal favorileri Brezilya ve İtalya, diğer tarafta onlar çarpışacak. Japonya onların sikletinde değil ama arada uçurum da yok tabii ki. Ayrıca Amerika da yabana atılacak bir takım değil, geçen sene Brezilya yı yendiler ve final oynamışlardı İtalya ile. Biz yarı finalde İtalya ya yenilmiştik. Kısaca final yolumuz iyice açıldı. Japonya nın hocası Türk bu arada, temmuzda milletler liginde 3-2 yenilmiştik. Fakat bu turnuva da daha iyi görünüyoruz finale çıkarız diye düşünüyorum.
Öyle Muradım Block Aut um EbrarımFinal yolumuz açık azizim filenin sultanım![]()
İtalya - BrezilyaDiğer yarı final maçı kimler arasında olacak?
İtalya hüpletirİtalya - Brezilya