Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 23.062
- 21.019
- 1.848
Manşetlerde genel olarak iyiydik yazık oldu çabaya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimi seçmişler, turnuva genelinde çok uçup kaçmadı ama lazım olan son iki büyük maça damga vurdu.
Danesi niye girdi onu hiç anlamadim. Brezilyali orta oyuncu kudiesse daha etkili olduKimi seçmişler, turnuva genelinde çok uçup kaçmadı ama lazım olan son iki büyük maça damga vurdu.
Danesi niye girdi onu hiç anlamadim. Brezilyali orta oyuncu kudiesse daha etkili oldu
Bİzim oyuncularımıza anlam yüklüyoruz biraderkadın voleyboluna cok anlam yüklemeye gerek yok
Brezilyalı orta oyuncuyu istiyorum Kudisse gayet iyi oyuncu seneye bu kız bizde olmali @Mete TemizBİzim oyuncularımıza anlam yüklüyoruz birader
bu branşla alakamız yokBİzim oyuncularımıza anlam yüklüyoruz birader
Senin yok hain keremci recepbu branşla alakamız yok
Futbolla alakan var yani.bu branşla alakamız yok
Recep topu görse karakola mi götürür senceFutbolla alakan var yani.
Syllayi hem defans hem hücum. Dün 21 sayı bugün 19 sayı. Birini yarı finalde biri finaldeŞu Orro ne yaptı da MVP seçiliyor yahu..
Orro'ya kadar hak eden en az 3 oyuncu var.. Bu kadın voleybolda PR ın gözüne vuruyorlar resmen..
Sylla olmadı diyelim, Egonu var, Andropova var..Syllayi severdim MVP hem defans hem hücum. Dün 21 sayı bugün 19 sayı. Birini yarı finalde biri finalde
Bu kadın napacak daha.
Danesi bile almış odül. Brezilyalı genç orta oyuncu kudies en çok blok yapan oyuncuSylla olmadı diyelim, Egonu var, Andropova var..
Bu Orro ne ayak, biz mi başka turnuva seyrettik, anlamadım..
voleybol analizlerin çok başarılı AzizimVargas ı yedekleyebilecek ona yakın standartta bir pasör çaprazı olmadan İtalya ile baş etmek gerçekten zor. İtalya da Egonu ve Antrapova dünyanın en iyi ve en skorer pasör çaprazlarından ikisi..
Sıralama yanlış böyle olmalıydıvoleybol analizlerin çok başarılı Azizim![]()