Kadınlar Voleybol DK 2025 Final |Türkiye 2-3 İtalya | MS | TRT 1 | 7 Eylül

Şahsi fikrim, Vargas olmasaydı en fazla çeyrek final oynardık.
👇
Filenin Sultanları, Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası'nda 2011 yılında üçüncü, 2017 yılında üçüncü, 2019 yılında da ikinci oldu. Milletler Ligi’nde 2018 yılında ikinci, 2019 ve 2022 yılında dördüncü, 2021 yılında da üçüncü oldu.

Melissa o kadar inanılmaz bir etki yaratmıyor bence takımda. Etkili ama öyle olmazsa olmaz bir oyuncu değil. Geçen seneydi galiba (Milletler Ligi'ni aldığımız bir önceki sene miydi karıştırdım), Vargas sakatken Japonya'yı yine yenmiştik mesela.

Yani Egonu'nun İtalya'ya yaptığı etkinin en fazla yarısını görüyoruzdur, o da iyi gününde.

Melissa o kadar inanılmaz bir etki yaratmıyor bence takımda. Etkili ama öyle olmazsa olmaz bir oyuncu değil. Geçen seneydi galiba (Milletler Ligi'ni aldığımız bir önceki sene miydi karıştırdım), Vargas sakatken Japonya'yı yine yenmiştik mesela.

Yani Egonu'nun İtalya'ya yaptığı etkinin en fazla yarısını görüyoruzdur, o da iyi gününde.
Nasıl değil yahu. PÇ pozisyonunda Ebrar'la turnuva geçmez bana göre. Vargas gibi net bir skorer ile tüm takım emeğinin karşılığını bulabiliyor anca.

Vargas öncesi de iyiydik, ama Vargas ile İtalya - Brezilya gibi takımları yenebilme hayali kurabildik.

Nasıl değil yahu. PÇ pozisyonunda Ebrar'la turnuva geçmez bana göre. Vargas gibi net bir skorer ile tüm takım emeğinin karşılığını bulabiliyor anca.

Vargas öncesi de iyiydik, ama Vargas ile İtalya - Brezilya gibi takımları yenebilme hayali kurabildik.
Egonu'ya kıyasla, vaktinde Rusya'daki Gamova'ya kıyasla müthiş bir etkisi yok.

Bizde olmasaydı yine aynı noktada olurduk demiyorum, tabii ki ciddi katkısı var. Ama Egonu gibi takımı büsbütün değiştirecek baskınlığı yok.

Egonu'ya kıyasla, vaktinde Rusya'daki Gamova'ya kıyasla müthiş bir etkisi yok.

Bizde olmasaydı yine aynı noktada olurduk demiyorum, tabii ki ciddi katkısı var. Ama Egonu gibi takımı büsbütün değiştirecek baskınlığı yok.
E İtalya Egonu'yu da daha az kullanmaya başladı. Antropovayı daha çok tercih etmeye başladılar.

Vargas fln olmamalı takımda.
16493279930QrK7.webp

E İtalya Egonu'yu da daha az kullanmaya başladı. Antropovayı daha çok tercih etmeye başladılar.
3-4 yıldır neredeyse her maç İtalya'yı taşıyan oyuncu Egonu yav. 1-2 maçtan bahsetmiyorum.

Bu aralar bilmiyorum yorgunluk olmuştur, formu düşmüştür ama Antropova da acayip oyuncu. Dönüşümlü kullanıyor olabilirler, her maçlarını izlemiyorum.

ekonomi ebrara karşı syllacıyım ben buyum

İşimiz çok zor ama yenemesek bile sallayalım en azından

Bu İtalya'yı yenmek mucize. NBA All Star gibiler.

Geri
Üst Alt