Kadir Çetinçalı: "Galatasaray Yönetimi yarın saat 13.00’de olağanüstü toplantı yapacak"

Bir takım düşünün 14 maç ustuste kazanmış üstelik bu seride rakibini de 3-0 yenmiş ama şampiyonluk yine son 3 haftaya kalıyor...Üstelik rakip Giresun İstanbul gibi saçma sapan maçlarda puan kaybettiği halde.. Bir ADS macina ağlayarak koca sezon hakemleri manuple ettiler resmen
Geçen sene bariz şekilde tüm dengeleri değiştirmeye çalıştılar kadıköy de kazandığımız maçta bile sadece 0-3 skoru hatırlayanlar olabilir o gün Halil Umut Meler'in ilk 45 dakikadaki performansı ve tüm ortada pozisyonları aleyhimze çalıp takımı kışkırtıp 4 tane sarı kart yedirmişti muhtemelen 2. sarıdan atıp VAR'ın devreye girmemesi için her yolu denemişti.

Biz eğer biraz rakibe ceza sahamıza girmesi için izin verip üzerimize gelmesini sağlasak eminim ki çok rahat gri bir pozisyonada penaltı çalacaktı. Acayip bir yıl atlattık şampiyon olduk ama 1 şampiyonluktan fazlasıydı.

Ali. Koc hakemleri baski altina alıyor demediginiz sürece, var daki pislikleri aciklamadiginiz sürece yazılı açıklama yapmayın. Kimse takmıyor sizin açıklamanizi

Açıkcasi ben ,biz dahil büyük takimlarin hiçbirinin hakemler konusunda samimi olduğuna inanmıyorum gerçekten değişim isteseler çoktan olurdu bu değişimler hepsi sadece kendi canı yaninca konuşuyor birde bizim camia gibi hiç konusmayip göz yumanlar var

Açıkcasi ben ,biz dahil büyük takimlarin hiçbirinin hakemler konusunda samimi olduğuna inanmıyorum gerçekten değişim isteseler çoktan olurdu bu değişimler hepsi sadece kendi canı yaninca konuşuyor birde bizim camia gibi hiç konusmayip göz yumanlar var
Deveye boynun neden eğri diye sormuşlar, nerem doğru ki demiş ? Ve sorun şu ki Deve olmaktan memnunuz.

Ya zaten şuan böyle bi açıklama yapmanın sırası değil önümüzde manu maçı var taraftarın odağını kaydırmamak lazım

Manu maçından dolayı sanıyorum. Odağı başka bir tarafa kaydırmak istemiyorlar galiba öyle düşünüyorum en azından öyle düşünmek istiyorum. Yoksa bir tane holding çocuğuna boyun eğecek isek hiç girmeseydik bu işlere.

bisküviler çay kahveler yenildi içildi toplantı sona erdi her şey bitti sanırım. afiyet olsun.

toplantı cemiyette altınbaş rakı ve fırın levrek eşliginde devam edecekmiş

Gece yarısı 01:00 galiba demek ki çok sert bir açıklama gelecek beyler.

Geri
Üst Alt