- 16 Haziran 2010
- 204.222
- 156.350
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslan Parçası... Millet neyiniz var yahu??? Destek çıkmıyorsanız bari gölge etmeyin... Allahına kurban
Geçen sene bu seçilmeden önce de bunu savunan çoktu ne dediysek çıktı ruhunu biliriz biz fenerli ibişlerin. Ama burası galatasaray platformuu bir galatasaraylı büyüğümüze neden böyle atar yapılsın ki?Yazacak çok şey var bazılarına ama forumun suküneti için susmak daha mantıklı geliyor kuşlara malzeme vermemekte ayrı bir sebebi
Senin babana kufur edilmesini hos gormuyorsun ama kendin baska insanlarin babasina annasina masallah yani.Geçen sene bu seçilmeden önce de bunu savunan çoktu ne dediysek çıktı ruhunu biliriz biz fenerli ibişlerin. Ama burası galatasaray platformuu bir galatasaraylı büyüğümüze neden böyle atar yapılsın ki?
Hakikat küfür değildir ayrıca hak etmişse ve kamuya açık yapmış sonuçlarına razıysa sorun yok. Ayrıca twit atan ben değilim bir büyüğümüz. Mahkeme var yetkili merciler var cezası varsa çekilir. İyi de bu galatasaraylılara yahut bir galatasaray platformuna mı kaldı?Senin babana kufur edilmesini hos gormuyorsun ama kendin baska insanlarin babasina annasina masallah yani.
Kendin demin kufur ettin kivirma.Hakikat küfür değildir ayrıca hak etmişse ve kamuya açık yapmış sonuçlarına razıysa sorun yok. Ayrıca twit atan ben değilim bir büyüğümüz. Mahkeme var yetkili merciler var cezası varsa çekilir. İyi de bu galatasaraylılara yahut bir galatasaray platformuna mı kaldı?
Twit atan ben değilim küfreden demedim. Daha önce de etmişimdir çok yine edeceğim allah ömür verdikçe ne oldu bir sorun mu var? yazmış adam... Ne hazırsınız galatasaraylı gömmeye. Bence galatasaraydan çok başka şeylere gönül veriyordur buna tapeki gösteren. Benim için galatasaraydan daha çok gönül verdiğim bir yapı yok ya da görüş. Kıvırma lafını da sana iade ediyorum. Ayrıca -de ayrı hürmetler...Kendin demin kufur ettin kivirma.
Evet Galatasaray platformunda cifte standardlik sevmiyoruz bos isleride sevmeyiz pekk
Aslanto kivirmaya devam et bakalim.Twit atan ben değilim küfreden demedim. Daha önce de etmişimdir çok yine edeceğim allah ömür verdikçe ne oldu bir sorun mu var? yazmış adam... Ne hazırsınız galatasaraylı gömmeye. Bence galatasaraydan çok başka şeylere gönül veriyordur buna tapeki gösteren. Benim için galatasaraydan daha çok gönül verdiğim bir yapı yok ya da görüş. Kıvırma lafını da sana iade ediyorum. Ayrıca -de ayrı hürmetler...
Zoruna gittiyse demek ki hazmetmeye bakar geçer... Kadir ağabeyin yazdığının fenerlilerin zoruna gitmesi gerekirdi oysa kiAslanto kivirmaya devam et bakalim.
Galatasaray büyük G ile yaziliyor.
Yok dedigim gibi cifte standardlik zoruma gidiyor. Madem kufur etmeyi seviyorsun milletin annasina babasina birazda kendinede kufur ettireceksin yok ben edecegim ve kimseye ettirmem yok bu dunyada aslanto.Zoruna gittiyse demek ki hazmetmeye bakar geçer... Kadir ağabeyin yazdığının fenerlilerin zoruna gitmesi gerekirdi oysa kiAyrıca kıvırma lafzını da sana iade edeyim zira yazdım ya diye ne kıvırması zoruna gitme sebebi Ali sevdan bence sen bunu ikrar edemiyorsun ama üzülme acısız olacak o da matkap gibi kaçacak üstat hürmetler...
Aynen öyle kardeşim ses edene linç var ama dikkat et mobbing yapan kuşlar ötmesin...yorumlara bak sanki kuşlar basmış burayı