- 12 Temmuz 2009
- 60.914
- 24.282
- 3.138
antu'da hesap felan acmakda buna dahil. aslan parcasi biraz rahatsiz heraldebu taraftarları kandıran ajans 1907 denilen şahıslara büyük gassaraylı demek
xd

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
antu'da hesap felan acmakda buna dahil. aslan parcasi biraz rahatsiz heraldebu taraftarları kandıran ajans 1907 denilen şahıslara büyük gassaraylı demek
xd

bu taraftarları kandıran ajans 1907 denilen şahıslara büyük gassaraylı demek
xd
bak arada karıştırıyosun gscimbomdasın antuya girince 1907 yazacaksın
dolaylı yoldan terim bu başkanları çok üzdü manasında mı demiş bunu, durduk yere niye böyle saçma sapan bişey söylediki bu.Kadir Çetinçalı: “Galatasaray, Özhan Canaydın'ı öldürdü, Mustafa Cengiz'i öldürdü. Hepsinin ölümünde Galatasaray var ama maşallah Fatih Terim hala taş gibi.”
bu ne salakca bir soz.
ya terim'e laf cakiyordur ya da bak terim ne kadar guclu galatasaray'in zorluklari ile ugrasabilecek gucte demek istedi.dolaylı yoldan terim bu başkanları çok üzdü manasında mı demiş bunu, durduk yere niye böyle saçma sapan bişey söylediki bu.
bu kadir çetinçalı sanki terimi pek sevmiyordu diye hatırlıyorum yanlışım yoksa eğer.ya terim'e laf cakiyordur ya da bak terim ne kadar guclu galatasaray'in zorluklari ile ugrasabilecek gucte demek istedi.
nerden baksan aptalca laf.
onu hatirlamiyorum vallahbu kadir çetinçalı sanki terimi pek sevmiyordu diye hatırlıyorum yanlışım yoksa eğer.
bende can tango diye dallamaya ifrit oldum
fatih terim sayesinde 55 milyon kasaya koymusuz
tek başına faith terim yaptıya bunları
her başarıda FT
her olumsuz durumda Galatasaray ve yönetim