GSCimbom

Üye Görüşü Kadro Derinliğinin Önemi ve Devre Arası Transfer Hamleleri

Batıkan Kanarya

Üye GörüşüKadro Derinliğinin Önemi ve Devre Arası Transfer Hamleleri Sayfa 10

Batıkan Kanarya ·

Cevap
225
Okunma
6,8K
Sayfa
10/12

Devre Arasında Hangi Mevkilerde Derinlik Sağlanmalı?

• Kullanılan toplam oy
    73
Transfer döneminin ilk günü tüm transferler imza atmalı ve takıma katılmalı. Bir oyuncu peşinde koşulmamalı
Sevgili Mustafa ,bu dediğinin gerçekleşebilmesi için ,Aylardır yapılması zorunlu olan ARGE çalışması gerekiyor.Yapıldımı/yapılıyor mu?En önemli husus bu.Sadece Lookman içinmi uğraşılıyor.

Bir ya da belki iki transfer yaparlar, onu da bu çapsızlar becerebilirse tabi.

Daha fazlasını beklemiyorum, hatta Yusuf bile ikinci devre kadroda yer kaplamaya devam eder.

Her seferinde vurgulamaya devam şampiyonlar liginde oynayan bir takımın rotasyonun bu olması kabul edilemez.
Transfermarkt'ta kadroda 27 kisi görünüyor. Bunlardan cikarman gereken isimler Batuhan Sen, Enes Emre Büyük, Metehan Baltaci, Arda Ünyay, Kazimcan Karatas, Kaan Ayhan, Berkan Kutlu, Gökdeniz Gürpüz, Yusuf Demir, Ahmed Kutucu ve Mauro Icardi.

Uğurcan
Singo Sanchez Transfer Jakobs
Torreira Transfer
Sane Transfer Transfer
Osimhen

Günay
Sallai Transfer Abdülkerim Eren
Lemina Sara
Yunus Ilkay Baris
Transfer

Bu takimin 11'ine sol stoper, merkez orta saha, ofansif orta saha ve sol kanat oyuncusu lazim.
Yedekte sag stoper ve forvet eksigimiz var.

Ilk 11 olarak görülen bir cok oyuncudan olsa olsa en fazla yedek olur. Kadroyu minimum üstteki hale getirmezsen istedigin kadar debelen, bir halta yaramaz.

Singo, Jakobs, Lemina ve Ilkay'in sakatliklardan belini dogrultamamasi durumunda bu adamlardan da olmaz ve takviye gerekir maalesef. Böyle yarim yamalak kadrolarla olmaz. Yukarida sayiyorum, 16 oyuncumuz kalmis.

En az 6 transfer lazim.

🔴 Kırmızılar mutlak surette gitmeli.
🟡 Sarılar da bu saatten sonra en fazla yedek olur.

Screenshot_20251123_125327_Samsung Internet.webp

En büyük transfer Okan Buruk'tan kurtulmak olacaktır.
Ben yine de temkinliyim bu konuda. Üzerindeki adam kankası ve tesadüfen oraya geldiği düşünülüyor.

Önce tepesindeki adamın futbol bilmesi sağlanmalı. Dracula hava atacaksa gidip yine atabilir en azından futbol bilinci olan takıma bakınca mal mısınız olm diyecek bir herif lazım buraya.

Geri