GSCimbom

Üye Görüşü Kadro Derinliğinin Önemi ve Devre Arası Transfer Hamleleri

Batıkan Kanarya

Üye GörüşüKadro Derinliğinin Önemi ve Devre Arası Transfer Hamleleri Sayfa 2

Batıkan Kanarya ·

Cevap
225
Okunma
6,8K
Sayfa
2/12

Devre Arasında Hangi Mevkilerde Derinlik Sağlanmalı?

• Kullanılan toplam oy
    73
Genişlikten ziyade her sene orta saha da 1 sene yaşlanıyor. O yüzden geleceğe de hazırlanmak için orta sahaya u 23 bir isim almalıyız özellikle Lemina'yı yedeğe atabilecek biri. Gelecek için biri lazım. Djaoui Cisse gibi biri yada yine paraya kıyıp Lesley Ugochukwu gibi biri fizik olarak azman biri lazım.

Dün Bjk maçından sonra açmak isterdim ama bugüne nasip oldu.

Çer çöp doldurmadan 2-3 adam daha alarak iyi bir kadro derinliği yaratılabilirdi. Büyük efor sarfedilen maçlardan 3-4 gün sonra oynanacak lig maçlarında çok işe yarayabilirdi bu derinlik.

Bjk maçını aslında çok rahat alabilirdik ama yeterli derinlik olmadığı için mental ve fiziksel olarak yorgun bazı topçuların üzücü oyununa şahit olduk.

Devre arası as bir sol stoper, yedek veya gerektiğinde Leminayı yedekleyebilecek bir 6 numara ve çalışkan bir kanat alınması yönünde talebimi yönetime buradan iletiyorum. Bu şekilde gerekli derinliği sağlayabileceğimizi düşünüyorum.
Okan Buruk: "İstediğimiz bütün oyuncular alındı, çok güçlü bir kadro oluşturduk. Artık top bende, bundan sonrası bende." (06.09.2025)
Biz bunu o gün de söyledik. Geçen sene de söyledik, 12 kişi mi oynayacağı demişti hocamız 26.08.2024'de;
“sara ve torreira’nın yanına bir de 8 numara lazım” diye bir şey okudum, herhalde 12 kişi oynayacağız.”
Katılıyorum, derinlik lazım, kontenjan da var. Paramız da varken transferler yapılmalı, Okan hocaya rağmen yapılmalı.

Okan'a kalsak orta sahaya gerek yok.

Yönetim burada inisiyatifi Gardi'ye bırakıp orta saha buldurmalı adama.

Maddi anlamda Psg, City veya Liverpool olmadığımızı hatırlayınız.

İlkay
Torreira
Lemina
Sara
Kaan
Berkan orta sahalarına 1 İlkay veya 1 Torreira daha ekleyemezsin. Maddi olarak da ekleyemezsin, oynama dengesini sağlayamadığında sıkıntı da çıkabilir.

Misal Icardi oynamadığı için mutsuz diyorlar. Doğrudur değildir ama doğruysa bile bu çok normal. Yönetmek de problem. 1 mevkiyi yönetirsin hadi belki ama her mevkide yedek aynı kalitede olamaz, bu çok mümkün değil; bir çok açıdan mümkün değil. Premier lig takımları hariç onlar 1 Ocakta bile maç yapıyor.

Gidip 2 genç alsak taraftarın %90ı da kim bu zurnacılar diyecek; öyle de memnun edemezsin.

Velhasıl kelam her şeyi transfer ile çözmeye çalışmaktan vazgeçin.
Maddi olarak ciddi para harcanmasın. Ligue 2de oynayan singo fiziğine 4 tane wonderkid al getir, tutmasın sorun değil

Okan Buruk: "İstediğimiz bütün oyuncular alındı, çok güçlü bir kadro oluşturduk. Artık top bende, bundan sonrası bende." (06.09.2025)
Biz bunu o gün de söyledik. Geçen sene de söyledik, 12 kişi mi oynayacağı demişti hocamız 26.08.2024'de;
“sara ve torreira’nın yanına bir de 8 numara lazım” diye bir şey okudum, herhalde 12 kişi oynayacağız.”
Katılıyorum, derinlik lazım, kontenjan da var. Paramız da varken transferler yapılmalı, Okan hocaya rağmen yapılmalı.
Aynen öyle okan hoca kadro kurma konusunda zayıf, oyuncuları kırılmasın alınmasın diye fazla oyuncu aldırmıyor

Yedek kulübesini doldurmak için kadroda oyuncu tutmaya gerek yok. 20 oyunculu bir kadro çok değil, her büyük takımda aşağı yukarı bu kadar oyuncu olur. 3 eksiğimiz var ve transfer şart. Ahmed ve Yusuf'a toplam 12 kağıt bonservis verdik mesela. Boşa gitti. Adamlar oyuna bile girmiyor

Romulo isteyince lig kötü ligden adam alınmaz deniyor. Maestro her maç fark yaratıyor yine almıyoruz
Bu adamlar artık kaçtı Maestro ucuza alabilirdin almadın, o tarz adam alabilirsin bulabilirsin. Bakalım ne yapacağız devre arası ama hiç bir zaman dört dörtlük bir transfer dönemi geçirdiğimizi hatırlamıyorum. İlla bir yer eksik kalıyor.

Sol ayaklı oyun kuran bir stoper lazım. Bir de altyapıdan yetişmiş sayı artıracak oyuncu. Başka hiçbir transfer elzem değil. Icardi giderse bir de forvet alırız. Zaten Avrupa'ya 3 oyuncu ekleyebiliyoruz, lig için transfer yapma ihtiyacımız olmayacağını ümit ediyorum.

Yenemediğin rakibinin rotasyonunda da Essien falan var sanki, yedekten soktukları adam Kartal Kayra.

Siz akıllanmazsınız hele de şu Murhan vb tipler. Ahmed gelmeden önce gelsin yazarlar, gelince bunu kim aldı derler, utanmaz herifler.

Hoca kadroya ok demiş, bitti, gerisi beni ilgilendirmiyor. Her önüne gelene 30 kağıt gömmeyi o tercih etti he bir de rotasyona para verip yedekte falan oturtalım.

Maddi olarak ciddi para harcanmasın. Ligue 2de oynayan singo fiziğine 4 tane wonderkid al getir, tutmasın sorun değil
30 milyon euroya Bayern’e sattığımız Boey için ilk 2 sene söylenenleri hatırlıyor musun?

Bizim insanımız riyakardır. Sana demiyorum ama %90’ı 2 tane genç getir der ama 2 gençten daha 3. Maçta show yapmasını bekler. Yapmazsa bu zurnacıları alanlar istifa etsin der.

Maddi anlamda Psg, City veya Liverpool olmadığımızı hatırlayınız.

İlkay
Torreira
Lemina
Sara
Kaan
Berkan orta sahalarına 1 İlkay veya 1 Torreira daha ekleyemezsin. Maddi olarak da ekleyemezsin, oynama dengesini sağlayamadığında sıkıntı da çıkabilir.

Misal Icardi oynamadığı için mutsuz diyorlar. Doğrudur değildir ama doğruysa bile bu çok normal. Yönetmek de problem. 1 mevkiyi yönetirsin hadi belki ama her mevkide yedek aynı kalitede olamaz, bu çok mümkün değil; bir çok açıdan mümkün değil. Premier lig takımları hariç onlar 1 Ocakta bile maç yapıyor.

Gidip 2 genç alsak taraftarın %90ı da kim bu zurnacılar diyecek; öyle de memnun edemezsin.

Velhasıl kelam her şeyi transfer ile çözmeye çalışmaktan vazgeçin.
Taraftarı kim s...yor? Taraftar istiyor-istemiyor diye kadro planlaması yapılmaz, yapılmamalı zaten. Yarışmaya heveslendiğimiz büyük Avrupa kulüpleri, kadrosunda Dünyanın en iyi 10 futbolcusundan ikisini bulundurduğu mevki için bile bir ''Cevher'' bulduğu zaman 10 milyonlar dökmekten çekinmiyor, o sayede hep zirvede kalıyorlar. Senin hocan ise kadro genişlerse mevcutları idare edemem diye tırsıyor. Böyle davranırsan, nasıl genç oyuncu keşfi yapıp geliştireceksin de parlatıp zamanı gelince pazarlamak suretiyle sürdürülebilir döngü sağlayacaksın? Her sene 150 milyon bonservis harcayabilecek durumu yok bu kulübün. Harcandığında da ortaya futbol namına ne konuyor?

Başakşehir maçıyla başlayıp aralığın ortasına kadar sürecek 4 günde bir maç furyası var. geçen sezon yaşandı bazı şeyler bu sezonda hesap etselermiş.

Kadro derinliğini Okan hoca sevmiyor. Elinde potansiyelli bir sol kanat daha olsa barış oynar. Takıma iyi bir sol stoper atıp gidecek ve bitirecek sol kanat ve orta saha lazım

Berkan, arda ünyay , Kaan Ayhan falan yok oldu gitti. Öldüler sanırım.

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dün Bjk maçından sonra açmak isterdim ama bugüne nasip oldu.

Çer çöp doldurmadan 2-3 adam daha alarak iyi bir kadro derinliği yaratılabilirdi. Büyük efor sarfedilen maçlardan 3-4 gün sonra oynanacak lig maçlarında çok işe yarayabilirdi bu derinlik.

Bjk maçını aslında çok rahat alabilirdik ama yeterli derinlik olmadığı için mental ve fiziksel olarak yorgun bazı topçuların üzücü oyununa şahit olduk.

Devre arası as bir sol stoper, yedek veya gerektiğinde Leminayı yedekleyebilecek bir 6 numara ve çalışkan bir kanat alınması yönünde talebimi yönetime buradan iletiyorum. Bu şekilde gerekli derinliği sağlayabileceğimizi düşünüyorum.
Bize alternatif değil as adam lazım reis.
Israrla hata yapamaya devam ediyoruz.
Hala rotasyon hala yorgunluk diyorsunuz
100 tame maç oldu bjk maçı gibi.Hala akıllanmadı başımızdaki teknik adam.
Leminanın yerine ve kanada as oyuncu lazım.Kapanan takımlara karşı rakibin dengesini bozacak cinsden bir oyuncu.
Zaten otomatikman alternatifler oluşacak.
Bu transferler dışında tabiki okan buruğunda bu maçlarda Doğru oynatması lazım.Rakiplere amatör kıvamında geçiş hücumları verdirmemesi gerekiyor.Bu tür maçlarda saha yerleşimini düzeltmesi lazım.Aksi taktirde istediğimiz transferi yapalım gene zorlanırız.Ama bu dediğim tramsferler olursa belki rakibi erken açarız.Ondan sonra öne geçince oyununda değişme ihtimalide var.

Son düzenleme:
Geri