Kadro Dışı Oyunculara Servet!

Nuri Aslantas

Büyük Kaptan
cenk.jpg

Sarı-kırmızılılar takımda düşünülmeyen Eboue, Sabri, Engin ve Yiğit Gökoğlan’a servet ödeyecek!

Detaylar GSC Portal'da...

Eboue normalde diğer 3 futbolcunun kulüp bulamaması ilginç.Sabri Engin Türkiyede Anadolu kulüplerinin hepsinde oynayabilirler bunun nedeni burda kazandıkları paraları hiç bir kulüp vermez.

Engin, Sabri gibi adamlarla kontrat uzatmak, Yiğit gibi bi adamı kulübün kapısından içeri sokmak. Bunlar başlı başına hataydı zaten.

Ben mi yanlış biliyom bu Yiğit Gökoğlan Antep'e verilmedimi ??

hepsi ft döneminde gerçekleşmiştir

Gercekten cok fazla para, paraya yazik. Eboue ilk senede baya katki verdi ve yabanci sinirlamasi olmasaydi hala Ilk 11'de oynaycakti, ama Yigit Transferler tamamen cöp'e atilan para.

Boyle sacma sapan medyanin sirf sansasyon yaratmak icin yarattigi haberleri neden koyuyorsunuz buraya?

bu paralari verenlerden alacagan, yöneticiler kendi ceplerinden ödesin, yazik-

12 Saat insaata kazma kürekle calisiyorum, patrondan Küfür yiyorum, calismaktan ellerim parcalaniyor, geceleri Bel agrisindan uyuyamiyorum. Forma aliyorum, bilet aliyorum takimima destek oluyorum. Benim riskimi bunlar gibi bes para etmez futbolcular yiyor. Bebekte lüks Villalar, ferrariler, manken gibi kizlar vs. Haram olsun ....

Ayağı kırıldı oynamadı acıdık cart curt falan ama Aydın Yılmaz'ın da bunların içinde olması gerekiyordu

Bu sene de oynamadan kazanacak

Yobo 2,3€ , krasiç 2,6€ , baroni 2,2€ ,

resmi olmasada fiilen kadro dışı denebilecek serdar kesimal 1,2 € ,

Bizim takım spor klübü mü hayır kurumu mu yeter bu kadar saçmalık

Gercekten cok fazla para, paraya yazik. Eboue ilk senede baya katki verdi ve yabanci sinirlamasi olmasaydi hala Ilk 11'de oynaycakti, ama Yigit Transferler tamamen cöp'e atilan para.

hayir Eboue nin tadi coktan kacmisti, kac kere bos bos izleyip goller yedik, ilk basta gecen sezon hep sandim chedjou orda yanlis duruyor diye, hep eboue di... ha chedjou da cok iyi halt degil o baska bir olay da.

Geri
Üst Alt