Kadro Dışı Oyunculardan A2 Takımına İlginç Hediye

Şevket Atakan

Adventurer
GalataSarayı Efendileri

Takımımızın kadro dışı futbolcusu Engin Baytar ve Yiğit a2 takımına bu arabayı hediye etmiş.

kaynak : amk

insan bi minibüs falan alır sabri eboue engin yiğit 40-50 bin toplayamamışlar mı

Çeptalk

Engin´i severim ama bu artik restmen alay etmek. Dünyanin parasini kazanip, adamlara 5 kurusluk bir araba alip birde reklamini yapiyorsunuz. Bari Opel Mopel birsey alsalardi, daha inandirici gelirdi. Kendisini savunmak icin, yalan söyledigine emin oldum artik.

Dalga geçtikleri hissine kapılıyorum artık , yani resmen koca çınar GALATASARAY ile makara yapar oldu 2 dandik futbolcu müsvettesi

AHAHAH bu ne lan :D daha eski bisey bulamamis mi :asd:

takim bu sene resmen alay konusu oldu ulkede :asd:

88 model 'Doğan görünümlü Şahin'...İstanbulda pek kalmadı bulardan, Anadoluda daha iyi para ediyor, bulmaları kolay olmamıştır...Bari Clio falan alaydınız cimriler!...

Yuh be.. Kendileri Ferrari'ye falan biniyor, bu çocuklar Tofaş'a. Resmen dalga geçiyor. Profesyonel futbolcunun göbeğine bakın hele..

Fotoğraftakiler gayet mutlu. Bence biraz sıradışı düşünün, bu konuda ciddiyim. Tofaş'ın bu kuş serisinin kendine has bir karizması var diyebiliriz. Bir grubun ancak parası yettiği için bindiği bir grubun ise elitist olarak uzaktan baktığı ama arkadaş sohbetlerinde geyiğini eksik etmediği bir araba modelidir. Oyuncular arasında şakayla başlayan geyik bir muhabbet üzerine sembolik olarak alınıp hediye edilmiş olabilir.

tamamen şaka amaçlı olabilir çocuklarla kaynaşmak ta önemli eskiden altyaapı oyuncuları ile a takım sürekli bir arada bişeyler yapar şakalaşır saçlar kazınırdı şimdi a takım evden işe işten gece klüplerine bilmiyorum bence kötü bir niyet yoktur yoksada bunlar güzel şeyler illada pahallı bisey olması gerekmiyo sporun unsurlarının en azından birinin olduğunu gösteriyo iletişimin

Şaka amaçlı ise bişey diyemem ama ciddi ciddi al kullan diye aldılarsa harbi harbi görgüsüzlüğün doruk noktasına ulaşmışlar.O oyuncuların kadro dışı değil direk sözleşmelerinin fesh edilmesi gereklidir.

eboue,sabri,yigit ve engin ancak tofasmi alabildiler hahaga

Sent from my iPhone using Tapatalk

Para toplayıp araba alacağız dediği bu muydu yani.Allah sizi bildiği gibi yapsın çapsız herifler.

Valla arabayı alanları taktir ettim ama o arabanın önünde fotoğraf çekenlere yuh diyorum! Makaraya gelmişler :D

Hahaha rezilliğe bak.

I am the one who knocks!

Araba iyiymiş be en azından az yakar lan birazda dolu tarafından bakın.

Hepsi nasil sigacak bir arabaya?

Geri
Üst Alt