Kadro duzeni ve Transfer

yerliler konusunda

sabri ceyhun ile sözleşme uzatılırsa hiç kasmayalım , bu 2sinin aldıkları maaşlar + süreler/performansları o kadar düşük ki takımı gençleştireceğiz diye aldığımız hiçbir yerliden gram katkı alamayız böyle adaletsiz bir ortamda

yabancı konusunda ise 2014 temmuz itibariyle sözleşmeli 11 yabancımız olacak en az 4ünü satmalı/kiralamalıyız ki 1 tane transfer yapabilelim

işimiz çok zor

Çeptalk

Doria-Carlos benzetmesinden sonrasını okumadım.

Kardes ben botafogo maclarini izleyen biriyim hatta ozetlerini degil 90 dakika izliyorum su an pesinde dunya devleri pesinde doria adam 19 yasinda Stili olarak carlosa benzettim bonservisi 20 mio sezon sonu bitiyormus sozlesmesi ama biz alamayiz sadece gorusumu koydum yerine bir arkadasin dedigi ugur demirok olabilir.

Seneye isimiz cok zor. Kabul edelim

Yerliler kaliteli degil

Ceyhun yekta colak kuslar bile almaz

Umut burak selcuk verdikleri ortada

Kalecide yabanci bizde

Parada yok bu belli oldu

Sonumuz hayirolsun

IDEOS X5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

sneijderi çok beğeniyorum ama ne yazikki sistem ve içinde bulundugumuz yabancı sınırından dolayı satmamız gerekiyor çünkü kadro planlamasında yardırabilen düzgün bir türk kanat veya üst seviye bir sağ bek yok sneijderi manu'ya nani+5 m € ya verip takas etmemiz mantıklı gibi duruyor

chedjou yu elden çıkarıp gelen parayla taşçı almak mantıklı duruyor olmazsada yabancı stopere gerek yok dany dursun şl de iş yapacaktır

zaten semih--gökhan--balta--günter 4 lüsü şampiyonlar ligi içinde ideal tek dezavantajımız hava topları olur balta chealse maçlarında okadar hızlı oyunculara karşı hiç sırıtmadı ziya gökhanda real maçlarında yine iyiydi 4-1 lik maçta

en önemli olayda hajrovici türk yapmak

şimdi gelelim para harcıyacağımız 3 transfere

edin dzeko--->10

abate-------->8

hakan çalhanoğlu------>10

taşçı-------->5-6 m €

deniz kılıç------------>salih dursun+ceyhun

elmander <--------> aytaç takası

sneijder++5 m €

amrabatı 5 m € malagaya versek

elmander 1-2 m €

chedjou 5 m €

eboue 2-3 m €

gelir ortalama 15-18 m € gibi duruyor böylece kasamızdan çıkıcak 10-15 m € civarı parayla taş gibi bir takım kurmuş oluyoruz

----------------------------------muslera--------------------------------------

abate------------------semih------------taşçı-----------------------telles

----------------------------melo---------------selçuk/hakan----------------

hayrovic-------------------------------------------------------------------nani

-----------------------------burak----------dzeko-----------------------------

6+2+2 kuralına dönülmesini bekliyorum

Ufuk

Balta

Veysel

Selçuk/Hakan

Hamit

Bruma

Ontivero

Deniz kılıçlı

Forumda önerilen çok iyi isimler var son dönemde

Tek forvet +Sneijder için

Seydou Doumbia

Çift forvet istiyorsak

Mirko Vucinic

Ola Toivonen

Batefimbi Gomis

3'lüsünden 1'i

Sneijder gitmek ister ve tutamazsak elimizde yetenek sorununu minimize etmek için, Burak'ı da okutmak sureti ile

Antonio Candreva+ David Villa veya benzer teknik bir santrafor+ Türk forvet paketi ile 4-4-2

Forumda önerilen çok iyi isimler var son dönemde

Tek forvet +Sneijder için

Seydou Doumbia

Çift forvet istiyorsak

Mirko Vucinic

Ola Toivonen

Batefimbi Gomis

3'lüsünden 1'i

Sneijder gitmek ister ve tutamazsak elimizde yetenek sorununu minimize etmek için, Burak'ı da okutmak sureti ile

Antonio Candreva+ David Villa veya benzer teknik bir santrafor+ Türk forvet paketi ile 4-4-2

Olay biraz da Sneijder'e bakıyor Alpay Reis.

Kararı ne yönde olacak falan önemli yani bence kalmak isteyecektir.

Geri
Üst Alt